Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft paplašina iespēju norēķināties par aplikācijām izmantojot sakaru operatoru rēķinus

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft nolēmusi visai jūtami palielināt to sakaru operatoru skaitu, kuri ļauj saviem Windows Phone viedtālruņus lietojošajiem klientiem, norēķināties par aplikāciju iegādi izmantojot sakaru operatora iespējas. Tas nozīmē, ka lai iegūtu kādu ilgi kārot aplikāciju savā īpašumā, pietiks apstiprināt, ka apmaksāsiet to kopā ar kārtējo mēneša rēķinu par sakaru pakalpojumiem.

    Pagaidām šādas iespējas ir pieejamas 56 sakaru operatoriem 34 valstīs visā pasaulē, bet Microsoft gatavojas paplašināt to skaitu līdz 160 operatoriem un 50 valstīm. Tiesa nav vēl zināms, vai arī Latvija būs šo jauno valstu skaitā, taču cerams, ka jā. Šis jaunums ir ļoti patīkams, jo tāda veida norēķinus Android platformai piedāvā tikai 40 operatori 21 valstī, bet Apple ekosistēmai šādu iespēju nav vispār.

    Reklāma

    Sakaru operatoru izmantošana aplikāciju iegādes procesā, jūtami atvieglo šo darījumu, un vienlaikus padara to arī daudz drošāku. Nav nepieciešamības lietot bankas karti, un kā liecina aģentūras Juniper Research pētījums, tad izmantojot sakaru operatoru pakalpojumus aplikāciju pārdošanas apjomi dažos gadījumos palielinās pat piecas vai sešas reizes. Lietotāji ar daudz lielāku entuziasmu iegādājas dažādus pakalpojumus un programmas, ja nav jālieto kredītkarte.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma