Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G Watch būs pieejams jūlijā par aptuveni 220 eiro

    Jaunākie raksti

    LG apstiprinājis, ka LG G Watch būs pieejams Lielbritānijā jūlijā par £180, kas ir aptuveni 220 eiro. LG G Watch darbinās Google jaunā Android Wear valkājamo viedierīču operētājsistēma.

    LG arī izrādījis plašākai publikai nestrādājošu LG G Watch prototipu. Tiek apgalvots, ka viedpulksteņa dizains nemainīsies, līdz tas nonāks pie pircējiem.

    Reklāma

    LG G Watch nebūs neviens fiziskas pogas, tas, visticamāk, izmantos LG Knock Code vai līdzīgu ekrāna ieslēgšanas funkciju. Jāatzīst, ka tas ir drosmīgs solis viedpulksteņu laikmeta sākumā, kad visi cīnās ar akumulatora darbības ilgumu. Vairāki avoti novērtējuši, ka LG G Watch uzbūvē tiks lietoti augstvērtīgi materiāli. Siksniņa būs vienkārši nomaināma. LG sola, ka G Watch drīzumā varētu saņemt arī klasisku apaļas formas noformējumu.

    Ražotājs pagaidām nav sniedzis precīzāku informāciju par G Watch tehniskajiem rādītājiem.

    Android Wear operētājsistēma ir Google atbilde lielajam skaitam dažādu viedpulksteņu operētājsistēmu, kas sastopamas dažādu ražotāju viedpulksteņos. Precīzāku informāciju par Android Wear varam gaidīt jūnijā, kad notiks Google I/O konference.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma