Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izmanto Windows XP nāvi, lai veicinātu Chromebook pārdošanu

    Jaunākie raksti

    Microsoft tikko “nogalinājis” Windows XP un Google uzreiz ķeras vērsim pie ragiem, lai reklamētu Chrome OS kā iespējamo Windows XP aizvietotāju. Google diemžēl tikai citviet piedāvā Chromebook biznesa klientiem par samazinātu cenu līdz pat jūnija beigām un cer, ka šī varētu būt lieliska iespēja parādīt Chrome OS spējas, ātrdarbību un piemērotību ikdienas darbu nodrošināšanai. Cenas samazinātas par $100, bet tas ir pietiekami, lai Chromebook izraisītu interesi jauno klientu vidū.

    Izskatās, ka Microsoft ir nobijies no biznesa klientu pievēršanās Chromebook zemajai cenai un pietiekami plašajām iespējām, jo uzsākta nomelnošanas kampaņa, kas Gmail, Google Search, Android, Chrome un Google Docs sauc par nedrošiem servisiem. Google pretī liek lētus un ļoti vienkārši lietojamus klēpjdatorus ar ekrāna izmēru ap 11 līdz 14 collām. Un šādi klēpjdatori ir tieši tas, ko meklē biznesa klienti.

    Reklāma

    Diemžēl Latvijā ar Chromebook pieejamību ir tieši nekā. Tos var iegādāties eBay vai Amazon, bet cenas Eiropā nebūt nav saucamas par pievilcīgām. Tikai daži interesenti iegādājušies Chromebook un man jāatzīst, ka neesmu vienu Chrome OS klēpjdatoru rokās turējis. Varbūt kāds var komentāros padalīties ar Chrome OS iespējām un nespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    09.04.2014 12:21

    Vai uz Chromebook var “uzmaukt” Xp vai vismaz Win7 ? :D

    09.04.2014 17:49

    Ja uz tiem Chromebook pēc tam varētu uzinstalēt normālu OS, tad tas varētu šķist kā labs variants, bet, cik man zināms, viss nav tik vienkārši, jo uzinstalēt citu OS, piemēram, Linux, var, bet tā īsti labi nedarbosies. Lai nu kā, uzskatu, ka biznesa klientiem ar Chrome OS noteikti nav ko darīt. Tas ir viens no Google bezjēdzīgākajiem produktiem.

    Reklāma