Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Ace Style – budžeta viedtālrunis ar Android 4.4

    Jaunākie raksti

    Samsung beidzot apstiprinājis Galaxy Ace Style viedtālruni, par kuru jau kādu laiku tika baumots. Šis būs viens no pirmajiem, ja ne pirmais budžeta viedtālrunis, kas jau rūpnīcā saņēmis Android 4.4 KitKat.

    Samsung Galaxy Ace Style viedtālrunis būs aprīkots ar 4 collu WVGA ekrānu. Nekādu ierasto IPS vai AMOLED – Galaxy Ace Style saņems vienkāršu TFT ekrānu ar 800 x 480 punktiem. Samsung Galaxy Ace Style darbinās 1.2 GHz divu kodolu procesors un tikai 512 MB RAM, kas ir ieteicamais minimums Android 4.4 KitKat operētājsistēmai. Lētais viedtālrunis saņems 4 GB iekšējo atmiņu, kas būs palielināma ar microSD kartēm līdz 64 GB. Savienojumu ziņā Galaxy Ace Style nav pārāk apdalīts un tajā redzēsim WiFi, Bluetooth un pat NFC. LTE gan ne. Akumulators būs pieņemams ar 1500 mAh ietilpību.

    Reklāma

    Interesantu šo viedtālruni padara tikai Android 4.4 KitKat operētājsistēma un, iespējams, arī cena, kura vēl nav zināma. Kaut gan pat Samsung lētā gala ierīces ir pietiekami dārgas, lai izskatītu citu ražotāju piedāvājumu.

    Cerams, ka Galaxy Ace Style viedtālrunis nonāks arī uz Kursora testu galdiem :) lai varētu pārbaudīt Android 4.4 KitKat darbību ar 512 MB RAM un spēju agresīvi apkarot prasīgākās aplikācijas, kas tiecas pārņemt nelielo atmiņu. Šobrīd manā viedtālrunī lāča tiesu paņem Facebook (40 MB), FB Messenger (33 MB), WhatsApp (11 MB), SwiftKey (30 MB) un dažādi Motorola servisi (kopā ap 47 MB). Iztērēti 458 MB kopā ar operētājsistēmu, kas ir pavisam nedaudz zem Galaxy Ace Style 512 MB.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Loks
    08.04.2014 16:17

    Nu uz Nexus S Android 4.4 darbojas krietni labāk kā jebkura cita vecāka versija. 512 MB ram nevajadzētu būt problēmai. Mani vairāk māc šaubas par to 4 GB iebūvēto atmiņu :)

    Krotow
    16.06.2014 15:33
    Reply to  Loks

    1,2 GHz 2-kodolnieks budžetniekam ir ļoti labi. Un ja Samsung atturēsies no visadu nevajadzīgu drazu došanas līdz bonusā, tad RAM arī pietiks. 4 GB ir arī Trend-am un tur vietas problēmu eleganti atrisina ārējā 8+ GB Class-10 SD karte, kurā liek mūziku, foto u.c. lietotāja failus.

    ototu
    08.04.2014 18:45

    Vienalga kāds modelis, visi Samsungi, manuprāt, izskatās vienādi.. nesmuki :/ šis ir nosaukt par stilīgo (style), bet izstaro bezstilu.

    Reklāma