Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon Dash – elektronisks mājsaimnieces iepirkšanās palīgs

    Jaunākie raksti

    Saka, ka cilvēces attīstību dzen uz priekšu slinkums, bet ir pamatotas bažas, ka esam pārsnieguši kritisko punktu, kas mūs atkal sāk tuvināt tuklām amēbām tikai šoreiz ar kredītkartes numuru. Amazon piedāvā dažiem laimīgajiem izmēģināt Amazon Dash puļķi, kas ir paredzēt pārtikas iegādei. Precīzāk – tu mājās noskenē tukšo krējuma burku un tā uzreiz tiek pievienota iepirkumu tiešsaistes sarakstam. Amazon pieņem pieteikumus no AmazonFresh lietotājiem, kuri dzīvo Kalifornijā, Sanfrancisko vai Sietlā, lai tie varētu izmēģināt Amazon Dash darbībā.

    Amazon Dash nav nekas cits, kā vienkāršs svītru koda skeneris, tam ir arī balss ievade produkta meklēšanai. Faktiski visu to pašu var paveikt ar viedtālruni. Dash paredzēts lietošanai mājās, to var pieslēgt mājas WiFi tīklam. Amazon, protams, cer, ka ar Dash palīdzību spēs iepirkties arī bērni, kuri vēl nespēj lasīt un vecāka gadagājuma cilvēki, kuriem ēdiena iegāde sagādā lielas problēmas.

    Reklāma

    Pēdējā laikā Amazon cenšas veidot pamatīgu savi gadžetu armiju. Jau vairākus gadus tie ir Fire planšetdatori un Kindle e-grāmatu lasītāji, iespējams, drīzumā gaidāms viedtālrunis, nepiemirsīsim par Fire TV. Vairums šo gadžetu mēģina palielināt e-grāmatu vai aplikāciju iegādes apjomus. Dash puļķis ļaus vienkārši, ātri un ļoti ērti pasūtīt bioloģisko salātlapu izlasi un ekoloģisko bezpiedevu jogurtu.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=aFYs9zqYpdM]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artis
    07.04.2014 17:14

    Resnajiem amerikāņiem tagad vēl viena iespēja kustēties vēl mazāk.

    Reklāma