Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārdošanā nonāk LG 2014. gada televizoru modeļu klāsts

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paziņoja par šī gada televizoru modeļu klāstu pieejamību, kopumā iepazīstinot ar 68 jauniem modeļiem, tostarp ULTRA HD televizoriem, kas tiek piedāvāti izmēros no 49 līdz 105 collām. Tādējādi kļūstot par lielāko un daudzpusīgāko, pašlaik pieejamo televizoru sēriju. Jauno modeļu vidū ir arī LG revolucionārais 105 collu izliektais ULTRA HD televizors, kā arī mazāki 65, 55 un 45 collu izliektie 4K televizori. Starp 2014.gada jaunumiem ir arī LG webOS Smart TV platforma, kas pirmo reizi tika prezentēta janvārī notiekošajā izstādē CES 2014. LG cer, ka šī platforma radīs jaunus standartus viedo televizoru tirgū, pateicoties tās atvērtībai un vienkāršajai lietošanai.

    ULTRA HD ēras sākums

    LG ULTRA HD televizori aprīkoti ar In-Plane Switching (IPS) paneļiem, kas nodrošina unikālu krāsu precizitāti un pastāvīgi pirmšķirīgu krāsu kvalitāti ar minimāliem krāsas kropļojumiem no praktiski jebkura skatu punkta. LG ULTRA HD Engine Pro piedāvā apstrādes jaudu, kas nepieciešama, lai sasniegtu izšķirtspēju (3849×2160) un likvidētu jebkādus vizuālus izplūdumus. LG jaunākie ULTRA HD modeļi spēj paaugstināt standarta HD un Full HD satura kvalitāti tuvu 4K attēla kvalitātei. Turklāt jaunā ULTRA Surround sistēma radīta sadarbībā ar Harman Kardon, kas ir viens no cienījamākajiem uzņēmumiem audio nozarē, lai nodrošinātu padziļinātu un patiesu skaņu, kas ideāli papildina uz ekrāna notiekošo.

    Reklāma

    LG CINEMA 3D tehnoloģija piedāvā nozarē vispadziļinātāko skatīšanās pieredzi, radot pārliecinoši reālus 3D efektus ar minimālu ņirboņu 4K izšķirtspējā. Visi LG ULTRA HD televizoru 2014.gada modeļi ir aprīkoti ar modernu 3D pārvēršanas tehnoloģiju tiem brīžiem, kad ar 2D vien nepietiek.

    Nepārtraukta līderība OLED televizoru segmentā

    LG turpina uzlabot OLED modeļu kvalitāti un klāstu, vienlaikus paplašinot uzņēmuma ražošanas iespējas pasaulē. Lai OLED televizoru tehnoloģijas priekšrocības nodrošinātu pēc iespējas lielākam patērētāju skaitam, LG ievieš gan FULL HD, gan 4K ULTRA HD modeļus.

    Papildus funkcijas, tostarp eGallery nodrošinās LG OLED televizoru bagātīgo krāsu un dzīvīgo īpašību demonstrēšanu. eGallery var lepoties ar vairāk nekā 150 garastāvokli uzlabojoša satura darbiem, tostarp vairāku pasaulē pazīstamu mākslinieku gleznām un lieliskiem ainavu attēliem, kurus papildina skaistas melodijas, lai pārvērstu jebkuru viesistabu par privātu mākslas galeriju.

    Lietotāja ērtību palielināšana

    Vienkāršā un intuitīvā webOS platforma šogad tiks nodrošināta vairāk nekā pusē televizoru, tostarp LG ULTRA HD, OLED un CINEMA 3D Smart televizoros. Tās vieglā lietošana padara satura meklēšanu un aplūkošanu, savienošanu ar citām ierīcēm un pat sākotnējo uzstādīšanas procesu neiedomājami vienkāršu.
    Turklāt jaunā platforma atvieglo izstrādātājiem iespējas veidot aplikācijas un veicina LG Smart TV savienojamību ar citām ierīcēm.

    LG ULTRA HD, OLED un CINEMA 3D Smart televizori pasaules lielākajos tirgos nonāks jau nākamo mēnešu laikā. Cenas un pieejamība Baltijas tirgū tiks paziņota atsevišķi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Loks
    04.04.2014 19:04

    Es tik īsti nesaprotu kāpēc visi jaunie modeļi nav ar webos…

    Kursors.lv
    04.04.2014 22:33
    Reply to  Loks

    LG webOS no HP “nopirka” tikai pirms aptuveni gada un acīmredzot vēl nav gana izstrādāta, lai varētu pilnībā pāriet visos produktos. Mazliet redzēju webOS televizorus un ļoti patika – daudz pārskatāmāk nekā iepriekš izmantotās saskarnes. Jāsagaida kad būs pieejami visi nepieciešamie servisi un aplikācijas. Tur ir nākotne!

    Reklāma