Web Analytics
More
    Reklāma

    Neste Oil sāk piedāvāt jaunu degvielu – Neste Futura

    Jaunākie raksti

    No 2. aprīļa visās Neste Oil degvielas uzpildes stacijās Latvijā tiek piedāvāta jauna degviela – Neste Futura. Neste Futura ir augstas kvalitātes degvielas no Somijas un rūpīgi pārbaudītas piedevas savienojums, kas nodrošina mazāku degvielas patēriņu, labāku dzinēja darbību un ilgāku dzinēja mūžu. Futura degvielas nostiprinās Neste Oil pozīcijas inovatīvu un tīrāku degvielu tirgū.

    “Pēc rūpīgas pētniecības laboratorijas apstākļos un lauka pētījumos, mēs esam gandarīti prezentēt Neste Futura. Neste Futura turpmāk būs mūsu vadošais zīmols un kvalitatīvas degvielas tirgus līderis Baltijas valstīs un Krievijā,” skaidro Panu Kopra, Neste Oil viceprezidents mazumtirdzniecības jautājumos. “Neste Futura ir augstākās klases degvielas, kas ļaus mums turpināt diferencēt Neste Oil kā augstas kvalitātes produktu piegādātāju. Neste Futura degvielas ir piemērotas visa veida automašīnām. Tās ļauj uzturēt dzinējus tīrākus, kas rezultējas mazākā degvielas patēriņā, labākā dzinēja darbībā un ilgākā dzinēja mūžā. Mūsdienu dzinējiem ir arvien augstākas prasības pret degvielu, un Neste Oil premium kvalitātes produkti ir radīti, lai pilnībā atbilstu šīm prasībām.”

    Reklāma

    “No šodienas Neste Futura būs pieejama ikvienā Neste Oil stacijā Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Krievijā. Piedāvāt uzlabotu degvielu ar labākām ekspluatācijas un attīrošām īpašībām par cenu, kas nepārsniedz līdzšinējās Neste Oil degvielas cenu, ir stratēģisks Neste Oil solis,” turpina Panu Kopra.

    Neste Futura degvielas satur piedevas, kas ļauj uzturēt benzīna un dīzeļa dzinējus tīrākus. Tas ir galvenais priekšnoteikums, lai nodrošinātu mazāku degvielas patēriņu, labāku dzinēja darbību un ilgāku dzinēja mūžu.

    Tāpat kā līdz šim, arī Neste Futura tiks piegādāta no “Neste Oil” rūpnīcas Porvo, Somijā, kas ir viena no Eiropas modernākajām naftas pārstrādes rupnīcām.

    Neste Oil degvielas uzpildes stacijās Latvijā 95. un 98.markas benzīnu turpmāk pārdos ar nosaukumu Neste Futura 95 un Neste Futura 98 attiecīgi, savukārt dīzeļdegvielu – ar nosaukumu Neste Futura dīzeļdegviela.

    “Neste Futura benzīns novērš degvielas padeves sistēmas aizsērējumu un nogulsnējumus uz ieplūdes vārstiem, uztur degvielas padevi vienmērīgu un dzinēja jaudu – stabilu, kas palīdz samazināt degvielas patēriņu, uzlabot dzinēja darbību un paildzināt tā mūžu, lietojot Neste Futura benzīnu regulāri,” papildina Kalle Lehto, Neste Oil pētnieks, izpētes un attīstības daļa.

    “Neste Futura dīzeļdegviela nepieļauj degvielas padeves sistēmas aizsērējumu, uztur dīzeļdegvielas padevi vienmērīgu un dzinēja jaudu – stabilu, kas palīdz samazināt degvielas patēriņu, uzlabot dzinēja darbību un paildzināt tā mūžu, lietojot Neste Futura dīzeļdegvielu regulāri. Tāpat Neste Futura dīzeļdegvielas sastāvā ir pretrūsas sastāvdaļa, kas aizsargā degvielas sistēmu no rūsas, un putošanās samazinoša sastāvdaļa, kas padara degvielas uzpildi ātrāku un drošāku,” turpina Kalle Lehto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma