Web Analytics
More
    Reklāma

    Aplikāciju izstrādātājiem kļūst pieejams Windows Phone 8.1 SDK Development Tools RC

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft, konferencē Build 2014 ne tikai izziņojusi jauno mobilo operētājsistēmu, bet vienlaikus arī laidusi klajā instrumentu aplikāciju izstrādei šajā vidē. Instruments, kurš ļauj veidot aplikācijas WP 8.1 vide un izmantot visas tās iespējas, saucas – Windows Phone 8.1 SDK Development Tools RC.

    Jaunais aplikāciju veidošanas instruments Windows Phone 8.1 SDK Development Tools RC sevī ietver arī WP 8.1 vides emulatoru. Tā aplikāciju autors uzreiz var novērtēt, vai un cik labi viņa veidojumi strādās jaunajā operētājsistēmā.

    Reklāma

    Windows Phone 8.1 SDK Development Tools RC jūs variet lejupielādēt kā atsevišķu programmu, no Microsoft interneta vietnes. Šis rīks ir arī ietverts programmas Visual Studio 2013 komplektā. Tāpēc tās lietotājiem ir tikai jāinstalē Visual Studio 2013 Update 2 RC atjauninājums, lai iegūtu pieeju WP 8.1 vides aplikāciju veidošanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    14.04.2014 11:15

    Jau pamēģināju. Tīri labi, ir tiešām daudz jaunu fīču, šis tas kļuvis ērtāks. Daudz kas ir realizēts no lietotāju lūgumiem iekš windowsphone.uservoice.com . Bet ir arī daži sīkumi, kas mazliet traucē. Piemēram, ir pievienota tik svarīgā funkcija kā sarunas ilgums (tiesa, ir jāpatur ilgi nospiests pirksts uz sarunas ieraksta, lai atvērtos detaļas) un sarunas ir smuki sagrupētas pēc numura, taču tagad sarunu sarakstā var nejauši sākt zvanīt, ja ritināšanas vai ilga spiediena vietā nejauši sanāk īss pieskāriens. Manuprāt, tur tomēr vajadzēja atstāt kā iepriekš – zvanīšanai maza poga pie sarunas ieraksta. Vai arī izveidot kā Androīdam, ka vispirms atveras profila info logs un tikai no turienes var sākt zvanīt. Var jau strīdēties, ka ērtāk ar vienu nospiedienu, taču ja ritinot sarakstu sanāk nejauši sākt zvanīt kādam nakts vidū, tad tas vairs nav smuki.

    Reklāma