Web Analytics
More
    Reklāma

    Google nelaiž garām nevienu iespēju atgādināt par sevi

    Jaunākie raksti

    Google beidzot aptvērusies, ka Android viedierīces pārāk maz ziņo par savu izcelsmi, tāpēc tagad visiem ražotājiem nāksies viedierīces sāknēšanas skatā iekļaut arī “Powered by Android” tekstu un logo. Šobrīd nav īsti skaidrs, kādi ir priekšnosacījumi, lai jauno prasību ieraudzītu viedierīcēs. Jaunais HTC One (M8) un Samsung Galaxy S5 ir pirmie viedtālruņi, kas uzsākot darbu parāda “Powered by Android” tekstu. Tiek pieļauts, ka turpmāk visas jaunās Android viedierīces tādu rādīs, vismaz tās, kurās ir Google Play servisi (Play veikals, Maps u.c.).

    Nav skaidrs, kāpēc šāds logo izvietojums nav Android viedierīcēs jau no laika gala. Iespējams, ka vainīgi ražotāji ar savu lietotāju saskarņu pārveidošanu. Pastāv iespēja, ka kāds TouchWiz lietotājs nemaz nepamana, ka zem saskarnes atrodas Android operētājsistēma. Šis vairāk varētu attiekties uz “pārattīstītajām” valstīm, piemēram, ASV, kur saprašana par operētājsistēmām veidojas no Apple iOS un attiecīgi gan jau arī Samsung savās ierīcēs lieto “Samsung TouchWiz OS” vai ko tamlīdzīgu.

    Reklāma

    Būs interesanti vērot, vai jauninājumu saņemšanas laikā, piemēram, atjauninot Nexus ierīces uz Android 4.4.3 (spriežot pēc baumām, drīzumā būšot pieejams Android  jauninājums), arī tās ziņos, ka tiek ielādēta Android operētājsistēma.

    Kursors.lv rīcībā šobrīd arī ir izmēģināšanai saņemtais Samsung Galaxy S5 un šis viedtālrunis uzsākot darbu parāda “Powered by Android”. Protams, drīzumā Kursors.lv būs lasāms Samsung Galaxy S5 apskats. Galaxy S5 fotoattēli pieejami galerijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    01.04.2014 21:12

    Domāju, reiz pienāks tā diena, kad no Google būs jābaidās, bet vai mēs to piedzīvosim, tāds ir tas jautājums…

    Reklāma