Web Analytics
More
    Reklāma

    Coursera piedāvā Android aplikāciju tiešsaistes bezmaksas apmācībām

    Jaunākie raksti

    Mūs aizņemtības laikmetā nav brīnums, ka cilvēki izvēlas dažādas zinības un iemaņas apgūt attālinātās mācībās. Pavisam patīkami, ja mācības neizmaksā neko. Protams, vairumā gadījumu nebūs iespēja saņemt diplomu par apgūto zinību kursu, bet iegūtām zināšanām ir liela vērtība jebkurā gadījumā. Coursera ir viena no populārākajām tiešsaistes apmācību platformām un tagad zinību izsalkušie Android lietotāji var ielādēt bezmaksas aplikāciju, lai turpinātu virtuālās skolas gaitas arī vilcienā vai parkā uz soliņa.

    Coursera saturs pilnībā atbilst vairāku augstskolu studiju kursiem un tas tūkstošiem cilvēku visā pasaulē ļauj apgūt zinības, kas iepriekš bija pieejamas saujiņai izredzēto par lielu gada maksu. Vājais posms šādās apmācībās ir neesošie eksāmeni un nākas paļauties pašam uz sevi, lai pilnībā apgūtu vielu. Coursera piedāvā ap 600 dažādus mācību kursus no vairāk kā 100 īstām mācību iestādēm visā pasaulē.

    Reklāma

    Coursera bezmaksas Android aplikācija ļauj pieteikties mācību kursiem, skatīties tiešsaistes video un lejupielādēt mācību materiālus. Jaunu mācību materiālu saņemšanai var aktivizēt aplikācijas paziņojumus. Vairāki lietotāji norāda, ka Coursera bezmaksas Android aplikācija šobrīd vēl izskatās pēc beta versijas, jo ik pa laikam vērojamas problēmas ar video skatīšanos.

    Visiem zinību kārajiem būs nepieciešams izveidot savu lietotāja kontu, kā arī viedierīce ar Android 4.0 vai jaunāku operētājsistēmu.

    Jāatzīst, ka pats vienu reizi pāris gadus atpakaļ vēlējos piedalīties līdzīgās apmācībās, bet nespēju sevi piespiest atkal atgriezties virtuālajā skolas solā un slinkuma dēļ tiešsaistes mācības knapi uzsāku, un tā arī nepabeidzu. Toreiz gan viss bija nopietnāk – bija paredzēti arī eksāmeni un diploms par zinību kursa apguvi tiešsaistē. Varu apgalvot, ka šādu kursu apguvei nepieciešama lieliska pašdisciplīna un motivācija.

    Clipboard01 Clipboard04 Clipboard03

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma