Web Analytics
More
    Reklāma

    Jolla Sailfish OS pieejama agrīniem testētājiem ar Nexus 4

    Jaunākie raksti

    Jolla lēnām uzsāk izlaist Sailfish mobilās operētājsistēmas versijas dažādiem citu ražotāju viedtālruņiem. Pārsvarā tiek aplaimotas Nexus ierīces, bet priecāties ir pāragri, jo tās ir alpha versijas un nevajag sagaidīt brīnišķīgu darbību un stabilitāti. Pilnīgākā no versijām uzstādāma Nexus 4 viedtālruņos un jārēķinās, ka balss zvani, NFC, Bluetooth, kamera un GPS nestrādās vispār.

    Jolla ar savu vienīgo viedtālruni Jolla Jolla un nedaudz dīvaino operētājsistēmu Sailfish ik pa laikam gozējas jaunāko ziņu slejās, bet pat tik salīdzinoši nelielam uzņēmumam vienīgā viedtālruņa Jolla Jolla iznākšana pagājušā gada maijā nebija saucama par veiksmīgu. Sailfish operētājsistēma, gluži kā tagad arī BlackBerry, ļauj instalēt Android lietotnes. Interesanti, ka Jolla izvēlējusies veidot operētājsistēmas saderību ar jau esošiem Android viedtālruņiem. Nevarētu apgalvot, ka šī Sailfish mobilās operētājsistēmas pielāgošana notiktu ārkārtīgi veikli.

    Reklāma

    Sailfish OS pielāgojums Android viedierīcēm ir bāzēts uz CyanogenMod 10.1 un būs nepieciešams arī Nexus 4 vai kāda cita tabulā redzamā viedierīce, lai izmēģinātu Sailfish OS darbību. Pagaidām diez vai vairums metīsies šajā piedzīvojumā, jo var teikt, ka Sailfish OS tikpat kā nefunkcionē pat ar Nexus 4. Šī ir iespēja lielākajiem tehnoloģiju entuziastiem apskatīt kā Sailfish izskatās, neiegādājoties Jolla izstrādāto viedtālruni.

    Adptations-for-android

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma