Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespēja jauniešiem bez maksas iegūt Microsoft Technology Associates testu kuponus

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ Latvijā norisinās E-prasmju nedēļa un tās ietvaros notiek dažādi ar informācijas tehnoloģijām saistīti pasākumi. Vēlos painformēt, ka jauniešiem no 16 – 30 gadu vecumam, kuri mācās vai meklē darbu ir iespēja iegūt bezmaksas kuponus MTA (Microsoft Technology Associates) testu kārtošanai. Uz šiem bezmaksas kuponiem var pieteikties tikai tie jaunieši, kuri nav darba attiecībās, bet mācās skolā, augstskolā vai ir bezdarbnieki.

    Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Microsoft un Telecentre-Europe piedāvā jauniešiem iegūt pasaulē atzītu Microsoft kuponu MTA (Microsoft Technology Associates) testu kārtošanai.  MTA (Microsoft Technology Associate) ir sertifikācijas programma, lai pārbaudītu zināšanas par IT infrastruktūru, programmatūras izstrādi, datu bāžu administrāciju un drošības jautājumiem. MTA sertifikācija ir „pirmais solis” padziļinātai Microsoft sertifikācijas iegūšanai. Jauniešiem Latvijā ir pieejami 600 bezmaksas kuponi MTA testu kārtošanai. Kopā Eiropā iespēja tiek dota 10 000 jauniešiem. Testus varēs kārtot sertificēta MTA testēšanas centrā Rīgā „Baltijas Datoru akadēmija”, Tallinas ielā 4.

    Reklāma

    Testus iespējams kārtot šādos moduļos:

    Nenokavē iespēju! Testus iespējams kārtot līdz š.g. jūnija beigām! Lai pieteiktos MTA kuponiem, lūdzam reģistrēties mājas lapā www.eprasmes.lv izmantojot reģistrācijas formu!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma