Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Office tagad pieejams arī iPad planšetdatoriem, pie bezmaksas versijām tiek Android un iPhone

    Jaunākie raksti

    Šodien īpašā pasākumā Sanfrancisko Microsoft paziņoja Office jaunumus. Microsoft veidoto ofisa programmatūru lieto vairāk nekā miljards cilvēku visā pasaulē un Microsoft vēlas piedāvāt Office versijas dažādām ierīcēm, lai lietotāji varētu apskatīt un veidot dokumentus neatkarīgi no izmantotās ierīces. Aptuveni 3.5 miljoni lieto relatīvi jauno Office 365 ofisa programmatūras abonēšanas servisu.

    Microsoft prezentēja Office for iPad versijas Word, Excel, PowerPoint un OneNote programmām. Jaunās mobilās aplikācijas izskatās un darbojas līdzīgi pierastajām ofisa programmu versijām un ir vadāmas iOS skārienjutīgajā vidē. Piezīmēšu, ka iPad versija piedāvā krietni plašākas iespējas nekā iepriekš pieejamā Office versija iPhone par ko varēja lasīt pārmetumus funkcionalitātes sakarā. Protams, pilna Office funkcionalitāte pieejama tikai uz Windows. Jaunās ofisa aplikācijas darbosies ierīcēm, kam uzstādīta vismaz iOS 7.0 versija. Bez maksas lietotāji var apskatīt ofisa dokumentus, taču labot tos varēs maksājot par Office 365 pakalpojumu. Lētākais Office 365 abonents šajā pavasarī būs Office 365 Personal un tas maksās 6.99 ASV dolārus mēnesī vai 69.99 dolārus gadā. Starp citu, Office 365 abonenti var lietot Office for iPad uz 5 planšetdatoriem un 5 datoriem (arī Mac). Microsoft piedāvā iespēju Office 365 izmēģināt bez maksas vienu mēnesi. Zemāk tabulā var redzēt kādas iespējas pieejamas ir bezmaksas un maksas lietotājiem.

    officeforipadfreevspaid-539x346

    Tādējādi ar vienu abonentu lietotājam būs iespēja darboties ar dokumentiem no dažādām ierīcēm. Svarīgi, ka veidojot vai labojot dokumentus varam būt droši, ka saturs un formatējums saglabāsies vienāds atverot ar Microsoft Office arī uz citām ierīcēm, piemēram, telefona vai datora. Tāpat dokumentiem varēs ērti piekļūt OneDrive vai OneDrive for Business tīmekļa pakalpojumos.

    [youtube=http://youtu.be/frpsGFQ4AIY]

    Office Mobile kļūst bezmaksas Android un iPhone viedtālruņiem

    Office Mobile versija jau no pašiem pirmsākumiem bez maksas ir bijusi pieejama Windows Phone lietotājiem, taču Android un iPhone lietotāji bez maksas varēja tikai apskatīt ofisa dokumentus. Lai tos labotu, bija jāmaksā par Office 365 abonementu. No šodienas uz Android un iPhone dokumentus var gan apskatīt, gan labot nemaksājot par to ne centa. Office Mobile versijas pieejamas Apple App Store un Google Play aplikāciju veikalos.

    IMAGE-02_PPTHero_iPad_Slvr

    IMAGE-01_ExcelHero_iPad_Slvr

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    EdgSej
    30.03.2014 11:53

    Ir viens mīnuss…. Powerpoints nespēlē video….vismaz man neizdevās viņu uz to pierunāt.

    Reklāma