Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony pagaidām neizmantos Android Wear platformu

    Jaunākie raksti

    Google izstrādātā Android Wear platforma ir radījusi milzīgu ažiotāžu, lai arī pagaidām nekādus taustāmus augļus tā nav radījusi viedpulksteņu formā. Pastāv iespēja, ka ražotāju pašu izstrādātās viedpulksteņu platformas drīzumā zaudēs aktualitāti un vairums uzsāks sacensību par kārtējo pirmo, lielāko, gudrāko, skaistāko utt. viedpulksteni ar Android Wear.

    Sony pagaidām nav ļāvies Android Wear vilinājumam. Ražotājs turpinās SmartWatch 2 ražošanu un, visticamāk, arī nākotnes nēsājamās viedierīcēs negrasās iekļaut Android Wear. Vismaz tā liek domāt ieraksts Twitter.

    Reklāma

     

    Sony SmartWatch 2 izpelnījies atzinību aptuveni četru dienu akumulatora darbības laika dēļ, bet Sony izstrādātā platforma ne tuvu nespēj konkurēt ar Android Wear funkciju un iespēju ziņā. Sony norāda, ka valkājamās viedierīces vēl arvien ir vērtējamas kā sasteigts produkts un ražotāji turpina taustīties un eksperimentēt.

    Iespējams, ka Sony nostāja vairāk vērtējama kā nevēlēšanās sūtīt SmartWatch 2 pāragrā pensijā un Android Wear tomēr nāksies ieviest pavisam tuvā nākotnē. Milzīgu spiedienu radīs Android Wear platformas atbalstītāju Samsung, Motorola, LG, HTC u.c. izlaistie valkājamie viedpulksteņi un to iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma