Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC atdala Sense servisus, tie pieejami kā atsevišķas aplikācijas

    Jaunākie raksti

    Google nodalīja Android sistēmu no dažādiem servisiem un tagad, piemēram, klaviatūra un meklēšana ir atsevišķas aplikācijas. Galvenais ieguvums ir vienkāršota servisu atjaunināšana, jo tie nav saistīti ar kopējo viedtālruņa operētājsistēmu. HTC ir mācījušies no Google un palēnām Google Play veikalā arvien vairāk parādās dažādi HTC izveidotie servisi, kas agrāk bija daļa no sistēmas.

    Šobrīd Google Play veikalā jau gozējas BlinkFeed, Sense TV un HTC Service Pack, aplikācijas var lejupielādēt HTC viedtālruņu īpašnieki. Redzamākais ieguvums būs Sense 6.0 saskarnes nodrošināšana tajos HTC viedtālruņos, kas šobrīd darbojas ar Sense 5.5 vai pat vecāku saskarnes versiju. Vizuālā noformējuma un servisu atraušana no pamata operētājsistēmas nodrošinās nākotnē daudz ātrāku Android jauninājumu ieviešanu viedtālruņos, jo vairs nebūs jāpārstrādā pilnīgi viss viedtālruņa “saturs”. Motorola jau tagad iet līdzīgu ceļu un Moto X, kā arī Moto G (OTA) saņēma Android 4.4 ātrāk, nekā, piemēram, Nexus 4.

    Reklāma

    Tiek plānots, ka BlinkFeed serviss drīzumā varētu nonākt arī citu ražotāju viedtālruņu saskarnēs. Dažas stundas pirms jaunā HTC One izsludināšanas BlinkFeed pēkšņi parādījās Google Play veikalā. Pagaidām BlinkFeed paliek ekskluzīvi tikai HTC viedtālruņos. Protams, te var minēt, ka līdzīgi rīkojas Motorola, Sony un arī Nexus ierīcēm ir dažas tikai tām paredzētas aplikācijas vai pielāgotas aplikāciju versijas.

    AvotsHTC
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ohmans
    26.03.2014 11:59

    Izskatās, ka šīs aplikācijas tomērt nav saderīgas ar visiem HTC modeļiem, vismaz ar veco HTC ONE nesader, jo “ierīce nav saderīga ar šo versiju” , tā saka Google spēļu veikals. :(

    Reklāma