Web Analytics
More
    Reklāma

    Vai šodien kopā ar jauno One prezentēs arī HTC pirmo viedpulksteni?

    Jaunākie raksti

    Vēl pāris stundas un HTC Ņujorkā atklās visu informāciju par jauno HTC One viedtālruni. Jaunajam One modelim nāksies papūlēties, lai beidzot piepildītu kvēlākās HTC vēlmes pamatīgi izgriezt pogas citiem viedtālruņu ražotājiem, piedāvājot fantastiski nostrādātu viedtālruni un lielisku lietojamību. Šobrīd aktuālais One modelis pat paspēja iegūt gada viedtālruņa titulu, lai arī nebūt nav dēvējams par nesen izdotu modeli.

    Viens no HTC lielākajiem konkurentiem Samsung pagājušajā mēnesī kopā ar jauno flagmani Galaxy S5 izlaida arī valkājamās viedierīces Gear 2, Gear 2 Neo un Gear Fit. Arī Google nopietni ķērusies pie valkājamo viedierīču ieviešanas, paziņojot par Android Wear.

    Reklāma

    Vēl pagājušā gada oktobrī HTC pārstāvis norādīja, ka valkājamo viedierīču tirgus ne tuvu nav apgūts un HTC tuvākajā laikā pievienosies tiem ražotājiem, kas izstrādājuši viedpulksteņus. HTC uzreiz pieteikuši kvalitātes karu konkurentiem paziņojot, ka negrasās pircējus apgrūtināt ar draņķīgu produkciju (ar to domājot Galaxy Gear), bet tai vietā piedāvās ko kvalitatīvu un izmantojamu ikdienā.

    HTC ir daļa no Android Wear ekosistēmas un Android Wear mājaslapā atrodams partneru sarakstā. Šobrīd būtu īstais laiks parādīt pasaulei arī pirmo Android Wear viedpulksteni, ko veidojis HTC.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma