Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia Lumia 1320 ar sešu collu ekrānu pieejams Latvijā

    Jaunākie raksti

    Nokia viedtālrunis ar sešu collu ekrānu un 4G savienojuma atbalstu – Nokia Lumia 1320 – ir pieejams Latvijas tirgū. To var iegādāties mobilo sakaru operatora “Latvijas Mobilais Telefons” (LMT) veikalos. Nokia Lumia 1320 ar jaunāko Windows Phone 8 versiju “Lumia Black” un kameras funkciju inovācijām ir lieliski piemērots kā izklaidei, tā darbam.

    Nokia Lumia 1320 pilnā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena “LMT” veikalos ir 336 eiro. “LMT” klientiem, kuri lieto “LMT” pakalpojumus jau vismaz trīs mēnešus, slēdzot “Mans Komplekts” līgumu uz 24 mēnešiem, Nokia Lumia 1320 bez pirmās iemaksas ir pieejama par EUR 14,00 mēnesī un maksājot izvēlētā tarifa plāna mēneša maksu.

    Reklāma

    Nokia Lumia 1320 ir vidējās cenu kategorijas viedtālrunis ar tādām funkcijām un iespējām, kādas ierasts lietot augstākās klases viedtālruņos. Lielo sešu collu ClearBlack ekrānu ar īpaši augstu skārienjutību var lietot arī, piemēram, ar cimdiem. Tāpat kā citos Nokia Lumia WP8 viedtālruņos, arī Lumia 1320 pieejama pilnā Microsoft Office 365 versija. Microsoft Word, Excel vai PowerPoint failu pārlūkošana, rediģēšana vai veidošana uz Lumia 1320 lielā ekrāna ir īpaši parocīga.

    Viedtālruņa sākuma ekrānā ir jauna, trešā, tiešsaistes elementu kolonna, lai lietotāji uz lielā ekrāna varētu redzēt un paveikt vairāk. Nokia Lumia 1320 pieejams labākais karšu un navigācijas pakalojums viedtālruņu tirgū – HERE –, ātra un droša interneta pārlūkošana ar Internet Explorer 10 pārlūku, visas populārākās sociālo tīklu lietotnes, tajā skaitā arī Instagram, Vine un Waze, un vēl vairāk nekā 200 tūkstoši citas lietotnes un spēles no Windows Phone Marketplace.

    Attēlveidošanas lietotne Nokia Camera, ko iespējams uzstādīt kā galveno kameru, piedāvā plašas fotografēšanas un video uzņemšanas funkcijas. Piemēram, ar to var uzņemt secīgus kustības fotoattēlus, pielāgot tādus iestatījumus kā baltā balanss, fokuss, jutība pret gaismu (ISO), slēdža ātrums, spilgtums. Ar Nokia Creative Studio lietotni var veidot fotoattēlu kolāžas, pievienot uzņemtajiem attēliem dažādus efektus, mainīt attēla spilgtumu, dzidrumu, krāsu piesātinājumu, izcelt tikai atsevišķas krāsas. Tāpat Lumia 1320 pieejama Nokia Refocus lietotne, kas piedāvā mainīt objektu fokusu pēc attēla uzņemšanas – lietotājs var izvēlēties, kuri objekti attēlā būs spilgti redzami, un kas – izplūdis. Nokia Storyteller lietotne sakārto lietotāja uzņemtos fotoattēlus pēc to uzņemšanas laika un vietas, veido HERE kartē viegli pārskatāmus ceļojumu un citu spilgtāko dzīves brīžu fotostāstus hronoloģiskā secībā.

    Viedtālrunim ir iebūvēta 8 gigabaitu atmiņa, kuru iespējams palielināt vēl ar 64 gigabaitiem, pievienojot atsevišķu microSD atmiņas karti. Tāpat lietotāji var uzglabāt savus failus tiešsaistes failu krātuvē OneDrive 7GB apjomā bez maksas.

    Latvijas tirgū pieejami vēl pieci Nokia Lumia sērijas viedtālruņi ar Windows Phone 8: 6 collu Nokia Lumia 1520 ar 20 megapikseļu kameru, Nokia Lumia 1020 ar 41 megapikseļu kameras sensoru, ar metāla un polikarbonāta korpusu aprīkotais Nokia Lumia 925, kā arī budžeta klases viedtālrunis Nokia Lumia 625 ar 4.7 collu ekrānu un augstu veiktspēju. Tāpat arī Latvijā nopērkams cenas ziņā pieejamākais Windows Phone viedtālrunis – Nokia Lumia 520, kas šī gada februārī saņēma Global Mobile Awards apbalvojumu kategorijā “Labākais zemas cenas viedtālrunis”, pārspējot četras šajā kategorijā nominētās citu ražotāju ierīces.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma