Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Keyboard saņem 3.0 jauninājumu

    Jaunākie raksti

    Google Keyboard noteikti uzskatāma par labāko bezmaksas Android klaviatūras aplikāciju, bet tā nespēj konkurēt ar tādu grandu kā SwiftKey. Google Keyboard ik pa laikam aizņemas kādu ideju no citu izstrādātu aplikācijām un ar Google Keyboard 3.0 jauninājumu tiek pievienota iespēja “apmācīt” Google Keyboard aplikāciju ar paša veidotā sociālo tīklu satura.

    Ja citas klaviatūru aplikācijas lūdz pieteikties lietotāja servisos, tad Google Keyboard strādā drusku citādāk – tā paņem informāciju no Google servisiem un tas ir milzīgs informācijas apjoms no kā mācīties. Google pirmajā reizē brīdina, ka vēlas izmantot tavu Google saturu klaviatūras apmācīšanai un šī funkcija ir automātiski iespējota, bet to var atslēgt.

    Reklāma

    Clipboard04 Google Clipboard03 Google Clipboard05 Google

    Patīkami, ka bezmaksas aplikācija var tik tālu attīstīties. Protams, tai līdz SwiftKey ir vēl tāls ceļš ejam, it īpaši latviešu valodas lauciņā, kaut gan arī tajā SwiftKey ne tuvu nav ideāla aplikāciju.

    Pats esmu ļoti iecienījis SwiftKey (viena no retajām iegādātajām aplikācijām manā kolekcijā) un ik pa laikam lietoju arī Google Keyboard. Šī iemesla dēļ iOS un Windows Phone ierīces man nešķiet ērtas un ar tām rakstīšanas ievade ir apgrūtinoša. Google Keyboard ir laba alternatīva tiem, kuri nevēlas iegādāties maksas klaviatūru aplikācijas, bet Android klaviatūra nešķiet pietiekami funkcionāla.

    Vairumā gadījumu Google Keyboard tavā viedierīcē kaut kur “guļ”, to vajag tikai uzmeklēt un atjaunināt. Adrese uz Play veikalu atrodama zemāk pie Avota.

    Clipboard02 Google

    Clipboard01 Google

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma