Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumas turpina apvīt Amazon viedtālruņa iznākšanu

    Jaunākie raksti

    Jau atkal tiek baumots par Amazon izstrādāta viedtālruņa iznākšanu un šoreiz avots ziņo, ka to varam sagaidīt pavisam tuvā nākotnē. Amazon (ASV) izlaidīšot savu viedtālruni tuvāko 3 – 6 mēnešu laikā, liekot lietā līdzīgu stratēģiju, kāda šobrīd vērojama Amazon Kindle planšetdatoros. Ja baumas piepildīsies, tad kopš pirmā ziņojuma par Amazon viedtālruni būs pagājuši divi gadi, līdz tas nonāks pārdošanā.

    Amazon viedtālruni interesantu padarīšot sešas kameras – divas ierastās priekšā un aizmugurē un vēl četras, kas vēros lietotāja rokas un seju, lai viedtālruni varēt vadīt ar žestiem. Amazon veidotais viedtālrunis varētu iekost pamatīgā viedtālruņu tirgus pīrāgā, gluži kā Kindle planšetdatoru gadījumā – konkurentus pārspējot ar cenu, lieliskiem ekrāniem un labiem pārējiem tehniskās specifikācijas “dotumiem”.

    Reklāma

    Baumotājs jau uzreiz piedāvā precīzu Amazon viedtālruņa aprakstu, kas ietver 4.7 collu ekrānu un četru kodolu Snapdragon 801 procesoru, kā arī 2400 mAh akumulatoru.

    Cerams, ka drīzumā šīs baumas sāks apstiprināt arī fotogrāfijas un vēl šogad sagaidīsim Amazon veidotu viedtālruni. Diemžēl Latvijas iedzīvotājiem Kindle sērijas planšetdatori ir ļoti grūti aizsniedzams sapnis un, ja arī sapnis tiek sasniegts, to nākas piemērot darbībai skarbajā Austrumeiropas vidē, pievienojot Google Play veikalu un citus aplikāciju veikalus.

    AvotsBgr.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma