Web Analytics
More
    Reklāma

    Android KTU65 būvējums norāda uz KitKat jauninājumu

    Jaunākie raksti

    Atklāta jauna Android būvējuma versija, kas liekt domāt, ka KitKat nākotnē saņems jauninājumu. Pagaidām nav nekādu liecību, ka jaunā Android būvējuma versija būtu saistāma ar Android 5.0, tā būs Android 4.4.x.

    Jaunā Android būvējuma versija uzrādās ar kodu KTU65 un nekāda tuvāka informācija par to nav atklāta. Entuziasti vien norādījuši, ka tā būs KitKat jauninājums, nevis nākamā Android vesija, jo “K” burts versijas kodā norāda uz KitKat, Google pirmo burtu kodā vienmēr atvēl versijas nosaukumam. U65 norāda uz datumu, kas atšifrējas kā 6. marts 2014 gadā. Versijas izstrāde uzsākta nesen.

    Reklāma

    Lai arī jaunās Android būvējuma versijas numurs ir parādījies atklātībā, tas uzreiz nenozīmē, ka jauninājumam būtu jānonāk pie lietotājiem tuvākajā laikā. Pastāv pat iespēja, ka Google šo jauninājumu turpina papildināt un tas saņem citu kodēto nosaukumu un sasniedz lietotājus jau pavisam citā izskatā un saturā. Šobrīd ir sakrājušās pietiekami daudz KitKat kļūdas, lai Google beidzot sāktu tās sakārtot.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vitālijs
    21.03.2014 22:56

    Nu tas jau vismaz mēnesi zināms, ka google laidīs priekš Nexus 5 atjauninājumi, kua labs ātro aķīša nosēšanos. Būs 4.4.3 jo tagad ir 4.4.2

    Reklāma