Web Analytics
More
    Reklāma

    Android 4.4 KitKat pieejams visiem operatoram nepiesaistītajiem LG G2

    Jaunākie raksti

    LG G2 viedtālruņa lietotāji nu var meklēt OTA (Over-the-air) jauninājumu Android 4.4.2 KitKat saņemšanai. KitKat jauninājums LG G2 Korejas versijai bija pieejams jau pagājušā gada decembrī un tagad tas pieejams viesiem operatoram nepiesaistītajiem LG G2.

    Jauninājumu vairums lietotāju saņems tuvākajās dienās, bet, tā kā jauninājuma datnes izlaiž viļņveidīgi, kāds var to saņemt arī nedaudz novēloti.

    Reklāma

    Android 4.4.2 KitKat jauninājums līdzi nesīs ne tikai operētājsistēmas uzlabojumus, bet arī vairākus LG pievienoto aplikāciju un servisu labojumus. KitKat pats par sevi uzlabos energopatēriņu, ieviesīs pilnekrāna režīmu, uzlabos ātrdarbību, pievienos mākoņdruku.

    Ievērojami tiks uzlabota Knock On funkcija, kas aktivizē viedtālruņa ekrānu ar divreiz vieglu uzsišanu pa to.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Night
    20.03.2014 20:26

    Gaidām, gaidām. Vai būs arī uzlabotas programmatūras gļuki ar kameru un gps?

    Jānis
    24.03.2014 09:59
    Reply to  Night

    Night, vari pastāstīt par GPS gļukiem? Es runāju servisā pa šo problēmu, šie saka ka pirmo reizi dzirdot, bet man vismaz ir tā, ka ar Waze nevar pabraukt (ja kustība notiek ar mašīnu, tad signāls raustās), Ja eju ar kājām tad signāls kaut cik turās. Tā ir softa vaina vai rūpnīcas kļūda, tavuprāt?

    LG G2
    23.03.2014 12:08

    Kamera bez izmainam darbojas slikti(bet tas ir nieks),gps ari gluci loti retam.Automatisakais spilgtuma regula tumsa rada pa tumsu ,kaut uz 100% stav .Kad atjaunoju uz kit kat 4.4.2.Energo paterins bez izmainam normali lietojot 2,5-3 dienas man tur bacuks.Telefons protams pec 3310 nokias pagaidam labakais.

    Reklāma