Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype saņem jauninājumu, atrisina pārlieku lielu enerģijas patēriņu

    Jaunākie raksti

    Skype Android aplikācija beidzot sagaidījusi jauninājumu, kas ir tik ļoti gaidīts, jo tiek solīts, ka tas tiks galā ar akumulatora enerģijas nepamatoti lielo patēriņu. Tāpat no Skype Android aplikācijas jauninājuma varam sagaidīt sakārtotu paziņojumu saņemšanu. Labas ziņas KitKat lietotājiem, Skype Android aplikācijas jauninājums izskaudis kameras aplikācijas problēmas, ko radīja pati Skype  Android aplikācija, un tagad arī tas lieki netērēs enerģiju.

    Skype Android aplikācijas izstrādātāji apgalvo, ka nu Skype var atstāt ieslēgtu visu dienu un lietotājs pat nemanīs aplikācijas darbības ietekmi uz viedierīces gaidīšanas laiku. Skype stāsta, ka nācās pārplānot visu aplikācijas darbību un ilgi to testēt līdz aplikācijas uzlabojumi darbojās bez aizķeršanās. Tiek norādīts, ka Skype pārbūve vēl nav galā un drīzumā var gaidīt vēl vairākus uzlabojumus.

    Reklāma

    Grupas čata saziņas paziņojumu saņemšana nu ir pēc noklusējuma atslēgta, lai vēl vairāk uzlabotu akumulatora darbības laiku. Lietotājs pats to var aktivizēt, bet Skype brīdina par palielinātu enerģijas patēriņu aktivizēšanas gadījumā.

    KitKat lietotāji novērtēs to, ka Skype vairs neiejaucas kameras aplikācijas darbībā un arī tas jūtami samazināšot enerģijas patēriņu. Uzlabota arī Bluetooth darbība, lai sakārtotu skaņas kvalitāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma