Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows Phone 8.1 operētājsistēmā parādīsies USB OTG funkcija

    Jaunākie raksti

    Parādās jaunas un atkal jaunas ziņas par to, kādi vēl labumi būs ietverti Windows Phone 8.1 operētājsistēmā. Izskatās, ka šobrīd WP lieliem soļiem panāk funkcionalitātes ziņā Android un iOS. Uz to norāda arī fakts, ka WP 8.1 tiks ietverta USB On-the-Go (OTG) funkcija. Tā vismaz apgalvo Microsoft bijušais darbinieks Nazvils Nadžibs (Nazwil Najeeb).

    Windows Phone lietotāji varēs pieslēgt savām ierīcēm perifērās iekārtas, izmantojot USB savienojumu. Kā stāsta informācijas autors, tad pieslēdzot ārējo iekārtu, telefons pats noteiks to un pārslēgsies speciālā USB režīmā.

    Reklāma

    Lietotāji varēs pārskatīt failus, kuri atradīsies ārējā krātuvē, izmantojot failu menedžeri, un darboties ar tiem. Tāpat visticamāk varēs pieslēgt arī tādas ārējās iekārtas kā pele, klaviatūra vai spēļu kontrolieris. Šādas iespējas vēl vairāk tuvinās WP operētājsistēmas viedtālruņus planšetdatoriem.

    Kā zināms, tad Windows Phone 8.1 oficiāli izziņos aprīlī, Microsoft konferences BUILD laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    18.03.2014 17:23

    Tagad, kad Google arī ir kļuvusi par kārtējo “lielo ļauno kompāniju”, man gandrīz vai žēl Microsofta, tāpēc tiešām sekoju līdzi un priecājos par viņu plāniem. Galvenais, lai tas WP8.1 nonāk arī līdz Lumia 920. Ja gadījumā nenonāks, nu tad gan lamāšos :D

    Rihards
    18.03.2014 19:56
    Reply to  Mārtiņš

    es amber updeitu gaidiju 2 mēnešus bijušajam lumim 920 un tā arī nesagaidiju. Kaut gan visur rādija ka ir pieejams arī latvijā un visur, bet manai trubai kā nenāca, tā nenāca. Beigās pats pāršuvu lumi uz amber. Bet vairs nepateikšu precīzi kur, negribu meklēt atkal, bet biju netā atradis aplikāciju tieši amber updeitam. Tikai tas ka man viņš nenāca, lika domāt par latvijas windows phone OS modifikācijām latvijas veikalos.

    Mārtiņš
    19.03.2014 13:45
    Reply to  Rihards

    Jā, ar tām reģionu atšķirībām telefonu ražotāji mīl čakarēt dzīvi “vidējam lietotājam”. Par laimi, Windows Phone pats par sevi nav tik ļoti piesiets reģioniem kā citas firmwares, turklāt ir pieejami pāršūšanas rīki, ar kuriem Lumia telefoniem var iešūt firmwari priekš sveša reģiona, un kas iepriecinoši – pēc tam telefons pats paņems apdeitus priekš izvēlētā reģiona, nevis priekš tā, kam bija paredzēts sākotnēji. Tiesa, šāda sveša reģiona pāršūšana oficiāli nozīmē garantijas zudumu, taču ja telefons ir “pelēkais”, tad ir ļoti liela varbūtība, ka tam jau sākotnēji ir sveša firmware, un tad garantija jāprasa no tirgotāja. Lumiām vēl ir jāņem tikai 920.1 globālais variants, jo citi var būt ar fiziskām aparatūras atšķirībām, un tad vairs nekāda firmware nelīdzēs.
    Man pašam ir Lumia 920, pirkta vienā no Latvijas lielākajiem veikaliem, taču arī “pelēkā” – nākusi caur MOBILUX vairumtirgotāju, un telefonam ir Saudi Arabia paredzēts product code. Taču jau sākotnēji bija pāršūta ar Baltijas (precīzāk – Igaunijas) firmware, un telefons pats uzreiz atrada un veiksmīgi atjaunojās uz jaunāko Black firmware. Tā ka ceru, ka nebūs problēmu arī ar turpmākiem atjaunojumiem.

    Reklāma