Web Analytics
More
    Reklāma

    All New HTC One reklāmas jau redzētas Lielbritānijas veikalos

    Jaunākie raksti

    All New HTC One (HTC One M8) nāk ar plašiem soļiem, tā oficiālo izziņošanu sagaidīsim 25. martā, bet jau ilgāku laiku HTC pūlas visies spēkiem, lai šī gada One tomēr sasniegtu vērā ņemamus pārdošanas rezultātus. HTC izlaidis reklāmas video sēriju, reklamējot galvenās All New HTC One tehniskās spējas un nianses.

    Lielbritānijas lielākais viedtālruņu mazumtirgotājs Phones 4U paspējis izlikt reklāmas plakātus, kas ziņo par All New HTC One tirdzniecības uzsākšanu. Galvenais stāsta vaininieks vēl arvien ir pikseļota pļura un pārdevējs īpaši nepacietīgajiem mēģina pārdot veco One M7. All New HTC One attēla sabojāšana ir lieka, jo internetu jau kādu laiku pārpludinājuši jaunā One attēli un pat kāds veikls darbonis spējis All New HTC One pārdot Ebay izsoļu portālā par nieka 500 ASV dolāriem.

    Reklāma

    wpid-htc_one_p4u_ad.jpg

    Pēdējais video no reklāmas sērijas stāsta par HTC Zoe funkcijām, kas jau iepriekš redzētas One M7 un One Mini viedtālruņu modeļos. HTC Zoe veido stāstu no lietotāja uzņemtiem video un fotogrāfijām. Līdzīgu funkciju nodrošina Google Nexus sērijas viedtālruņi, Moto X un Moto G ar Google+ paplašinājumu Auto Awesome, kāds pagaidām nav pieejams citos viedtālruņos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    17.03.2014 11:05

    Nu cik var tos One? Nevar taisīt HTC Over Nine Thousand?

    Reklāma