Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft OneNote bez maksas pieejams Mac un Windows lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā jau vēstījām par baumām, ka Microsoft OneNote piezīmju aplikācija drīzumā varētu kļūt par bezmaksas produktu Mac un Windows lietotājiem. Šodien, 17. martā, Microsoft šīs baumas pārvērš par realitāti. OneNote ir lieliska piezīmju aplikācija, kas nu ir brīvi pieejama uz datoriem, mobilajām ierīcēm un tādējādi būs pie rokas brīdī, kad galvā iešaujas kāda traka ideja, ko tā vien gribas kaut kur piefiksēt.

    No šodienas OneNote bez maksas pieejams Mac datoriem (lejupielādē to šeit, te arī pamācība Mac lietotājiem) un arī Windows datoriem (lejupielādē to šeit). Tāpat OneNote aplikācijas pieejamas Windows Phone, iOS un Android mobilajām ierīcēm, kā arī Office Online pakalpojuma ietvaros tīmeklī. Neatkarīgi no tā kurā aplikācijā mēs pievienojam piezīmes, tās caur OneDrive mākoņservisu sinhronizējas ar visām citām mūsu ierīcēm. OneNote bezmaksas versijā Windows lietotājiem nav pieejams SharePoint atbalsts, Outlook integrācija un versiju vēsture. Lai piekļūtu šīm funkcijām, par OneNote būs jāmaksā.

    Reklāma

    OneNote tagad izstrādātājiem piedāvā piekļuvi servisa API, jeb iespēju veidot noderīgas programmas, kas spēj sadarboties ar OneNote saglabātajiem datiem. Jau tagad ir pieejamas vairākas noderīgas programmas. Gaidīts jaunums ir arī Office Lens mobilā aplikācija, kas atvieglo attēlu pievienošanu OneNote servisam un noderēs, lai “ieskenētu” vizītkartes, piezīmes vai uz tāfeles rakstīto.

    blog-image_new

    Šī ir patiešām laba ziņa, jo kā piezīmju aplikācija OneNote ir patiešām laba. Tagad kad to var par velti izmantot arī uz Mac, es pats apsveru domu pāriet no Evernote. Mazliet jāpatestē Microsoft produkts, bet domāju, ka iespēju ziņā tas man būs pietiekams. Prieks vērot kā pēdējo gadu laikā programmatūras gigants smuki visu savelk kopā vienā gaumīgā bildē. Šobrīd Microsoft strādā pie jaunās OneNote versijas Windows 8 ierīcēm un sagaidāms, ka jau pavisam drīz būs pabeigts darbs arī pie Office iPad versijas.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=nDWhKx2n_Zs]

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=kESYSK8NGHU]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    17.03.2014 20:28

    OneNote ir labs, bet Evernote tagad tieši ir sataisīts līdz lietojamam līmenim un pat sinhronizācija starp vairākiem devaisiem strādā…

    Reklāma