Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G3 mācīsies no lietotāja ieradumiem, atrašanās vietas un kalendāra ierakstiem

    Jaunākie raksti

    Pagaidām neapstiprināta informācija liecina, ka LG nākamais flagmanis G3 būs aprīkots ar 5.5 collu ekrānu un QHD 2560 x 1440 punktu izšķirtspēju, kas dod mežonīgu 538 ppi punktu blīvumu. Šobrīd viedtālruņu flagmaņi ar 5 collu ekrāniem un 1080p izšķirtspēju aprobežojas pie apmēram 440 ppi un tas jau ir ar aci tikpat kā neizšķirams punktu blīvums. Tikai Oppo Find 7 līdzināsies LG G3 šajā parametrā un jau tagad zināms, ka Oppo flagmanis būs pieejams gan QHD versijā, gan 1080p versijā. Oppo Find 7 oficiāli tiks izziņots 19. martā.

    Par LG G3 klīst runas, ka tas, līdzīgi kā Motorola un Google produkti, būs daļēji inteliģents un spēs pielāgoties lietotāja vēlmēm un ieradumiem. Avots norāda, ka LG izstrādātās aplikācijas un saskarne varētu pat pārspēt Google Now asistentu vai izmantot Google Now sniegtās iespējas, pievienojot klāt savu redzējumu. LG G3 aplikācijas varētu mācīties no lietotāja ikdienas ieradumiem un pat pielāgot viedtālruņa saskarnes vai atsevišķu aplikāciju izskatu. Diemžēl precīzāka informācija nav pieejama.

    Reklāma

    Tiek plānots, ka LG G3 pasaules pirmizrādi piedzīvos maija vidū un tas varētu kļūt par vienu no gaidītākajiem šī gada viedtālruņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma