Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieejama neoficiāla Google viedpulksteņa specifikācija

    Jaunākie raksti

    Google acīm redzot nav spējusi noturēt savās sienās informāciju par topošo viedpulksteni un @evleaks padarījuši savu darbiņu, nopludinot par viedpulksteni informāciju internetā. Attēlā redzamais viedpulkstenis ir tikai kāda entuziasta radīta vizualizācija.

    Tiek ziņots, ka Google viedpulksteni ražos LG un tas būs aprīkots ar LCD IPS tehnoloģijas 1.65 collu ekrānu, kura izšķirtspēja ir 280 × 280 punkti. Par lielāko viedpulksteņu klupšanas akmeni – akumulatoru – nekas nav zināms. Google viedpulkstenim būs uzstādīta 4 GB atmiņa, kas ir salīdzinoši daudz, jo nav īsti skaidrs kā šādu apjomu piepildīt ar dažām aplikācijām, filmas taču tādā ekrānā neviens neskatīsies… Google viedpulkstenim būs 512 MB RAM un tas ir pietiekami aplikāciju darbināšanai.

    Reklāma

    Salīdzinot ar Samsung Gear 2, kas izlaists tikai pirms pāris nedēļām, Google viedpulkstenis ir gandrīz tāds pats. Samsung ir labākas izšķirtspējas 320 x 320 punktu ekrāns, atmiņa un RAM apjomi neatšķiras. Atšķiras tas, ka Google viedpulkstenim vajadzētu saprasties ar gandrīz jebkuru Android viedtālruni. Ierobežojošais faktors varētu būt Android versija, bet viedpulkstenis, visticamāk, būs saderīgs ar Android 4.0 un jaunākām operētājsistēmas versijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma