Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G Flex un citi uzņēmuma produkti saņem prestižas “iF” dizaina balvas

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) ikgadējā “iF” Dizaina balvas pasniegšanas ceremonijā kārtējo reizi nonācis uzmanības centrā, 26 uzņēmuma produktiem iegūstot 2014.gada balvas. Šo produktu starpā ir arī LG G Flex, kas saņēmis vienu no 75 zelta balvām. Tāpat atzinību saņēmis kompānijas ULTRA HD televizors un G2 viedtālrunis. Šogad konkursam, kuru katru gadu rīko “iF” Starptautiskais dizaina forums, lai novērtētu produktus, kas demonstrē izcilību un inovācijas dizaina jomā, tika iesniegti vairāk nekā 4600 produktu pieteikumu.

    LG G Flex demonstrē LG jaunākos sasniegumus dizaina un inženierijas jomā. G Flex ergonomiskais, vertikāli izliektais 6 collu ekrāns nodrošina krietni ērtāku lietotāja pieredzi, tam pielāgojoties vidusmēra cilvēka sejai un samazinot attālumu starp lietotāja muti un mikrofonu, kad ierīce tiek turēta pie auss. Vienlaikus telefona izliektā forma nodrošina labāku satvērienu. G Flex uzlavējuši “iF” tiesneši, kas atzinīgi novērtējuši jaunas pieejas izmantošanu viedtelefonu saskarnē, novietojot taustiņus tā aizmugurē un izmantojot izliektu ekrānu, kas tādējādi uzlabo gan viedtālruņa ergonomiku, gan kvalitāti.

    Reklāma

    Tāpat iF tiesneši atzinīgi novērtējuši LG G2 viedtālruni par tā augsto inovāciju līmeni un tādiem uz ērtumu orientētiem dizaina elementiem kā Rear Key koncepts. Kā vienīgajam viedtelefonam pasaulē, kuram sānos nav izvietoti taustiņi, G2 atšķirīgais izskats neatpaliek no tā veiktspējas.

    LG ULTRA HD televizors (65LA9700 modelis) atstājis iespaidu uz “iF” tiesnešiem ar savu padziļināto skatīšanās pieredzi un īpaši plānu CINEMA SCREEN korpusa dizainu. LG 65LA9700 ir papaildināts ar i 4.1 kanāla Sliding Speaker skaļruņiem, kas automātiski ievelkas, kad televizors tiek izslēgts. Šis īpašais skaļruņu dizains un augstas kvalitātes skaņa padara 65LA9700 par vienu no LG populārākajiem televizoru modeļiem.

    Starp citiem “iF” Dizaina balvas 2014 atzinību ieguvušajiem LG produktiem ir:

    • SoundPlate (LAP340 modelis) – skaņas sistēma, kas ietverta plānā, minimālisma korpusā, ko iespējams novietot tieši zem mūsdienu premium klases televizoriem.
    • Sound Bar (NB5530 modelis) ir slaids dizains ar vien 35mm augstumu, bet tā melnā un metāliski sudrabotā apdare nodrošina lielisku iekļaušanos dzīvojamā istabā.
    • 34 collu IPS 21:9 UltraWide monitors (34UM95 modelis) ar tā caurspīdīgo Crystal Float stendu un CINEMA SCREEN dizainu.
    • Ultra PC (13Z940 modelis), kura svars ir mazāks par 1kg, dižojas ar pilnīgu, minimālisma dizainu un 4,4mm superplānu korpusu.
    • ARTCOOL Stylist Inverter V (A12IWK modelis) – gaisa kondicionētājs, kas var lepoties ar unikālu un smalku LED apgaismojumu, patentētu 3D gaisa plūsmas funkciju, gandrīz pilnīgi klusu darbību un būtisku enerģijas taupību.
    • ARTCOOL Slim Inverter V (CA12RWK modelis) nodrošina enerģijas efektivitāti, uz veselību vērstas funkcijas un tādas modernas tehnoloģijas kā Active Energy Control, Energy Display un Plasmaster Ionizer Plus.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma