Web Analytics
More
    Reklāma

    Chromecast pavisam drīz iekaros arī Eiropu

    Jaunākie raksti

    Google izstrādātais Chromecast jau guvis ievērojamus panākumus ASV un nelielais aparātiņš, kas jebkuru televizoru pārvērš par viedtelevizoru, tikai turpina attīstīties, saņemot arvien jaunas funkcijas un aplikācijas. Diemžēl pagaidām Chromecast var iegādāties tikai ASV, bet jau pavisam drīz tam būtu jānonāk Eiropas pircēju mājās.

    Chromecast kontroles aplikācija Android ierīcēm jau saņēmusi jauninājumu, kas iekļauj arī 50 dažādu valstu valodas. Kādas Lielbritānijas tirdzniecības ķēdes darbinieks paspējis nofotografēt noliktavā tikko ievestus Chromecast iepakojumus.

    Reklāma

    Chromecast un līdzīgas ierīces, kas pievienojamas televizora HDMI ieejai, sāk strauju pārņemt mājas izklaidi. Vilinošākais šādās ierīces ir to cena, ātrdarbība, vadība ar viedtālruni un sniegtās ērtības, salīdzinot ar lēnīgajiem viedajiem televizoriem.

    Nelielais HDMI viedais atskaņotājs piesaistījis arī dažādu aplikāciju izstrādātāju interesi un daži jau pievienojuši Chromecast atbalstu saviem produktiem. Viens no tiem ir plaši pazīstamais Plex, kas ar vakardienas jauninājumu saņēmis iespēju atskaņot saturu ar Chromecast palīdzību.

    Chromecast apspriešana Kursors.lv forumā

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kriss90
    14.03.2014 21:19

    Īsti neizprotu, kā tā štelle darbojas?

    Kursors.lv
    16.03.2014 10:02
    Reply to  Kriss90

    Chromecast darbība ir sekojoša: iespraud puļķi televizorā HDMI portā un caur internetu (vai ierobežoti arī lokāli) nosūti uz to multimediju saturu. Produkta lapā parādīts kā Chromecast darbojas un kādi servisi tam pieejami: http://www.google.com/intl/lv/chrome/devices/chromecast/

    davfreim
    14.03.2014 23:26

    Un kuru reģioni tad vēl šis ir iekarojis….

    15.03.2014 14:53

    No Chromecast būtu jēga tikai tad, ja pie mums būtu pieejami tādi video straumēšanas servisi kā Netflix un Hulu. Savādāk tas ir tikai lieks puļķis tavā televizorā.

    Briedis
    17.03.2014 17:17

    Manuprāt, daudz labāka fīča ir Miracast http://www.youtube.com/watch?v=hodgChDwwk0

    Reklāma