Web Analytics
More
    Reklāma

    Pasaulē plānākais viedtālrunis nonāks pārdošanā nākamnedēļ

    Jaunākie raksti

    Gionee Elife S5.5 ir ķīniešu izstrādāts un ražots viedtālrunis, ka pagaidām uzskatāms par plānāko viedtālruni pasaulē un tas nonāks pārdošanā šī mēneša laikā. Ķīnā Gionee Elife S5.5 tirdzniecība tiks uzsākta 18. martā. Ražotājs sola, ka viedtālrunis jau pavisam drīz būs nopērkams 40 pasaules valstīs, bet netiek precizēts kurās.

    Gionee Elife S5.5 cena tiek plānota ap 270 eiro, cenā gan nav ierēķināti nodokļi un muitas nodevas. Viedtālrunis būs ne tikai 5.5 mm plāns, bet arī saņems pieņemamus tehniskos parametrus. Gionee Elife S5.5 būs aprīkots ar 5 collu FullHD ekrānu, 1.7 GHz astoņu kodolu procesoru un 2 GB RAM. Tam būs 16 GB iekšējā atmiņa, 13 megapikseļu galvenā kamera un 5 megapikseļu priekšas kamera. Izmantotā Android versija netiek precizēta. Plāno viedtālruni darbinās 2300 mAh akumulators. Nez kur to būs inženieri izdomājuši iespiest…

    Reklāma

    Māc zināmas šaubas, vai tik plāns viedtālrunis būs ērts un pietiekami stingrs, lai kabatā netīšām netiktu traumēts. Protams, vienmēr atradīsies kāds, kuram plānuma parametrs būs pietiekami labs iemesls šāda viedtālruņa iegādei, kaut gan šobrīd notiek cīņa par lielākas ietilpības akumulatoru izmantošanu. Astoņi kodoli noteikti dod pamatīgu enerģijas patēriņu, pat ja tie ir četri jaudīgi un četri energotaupīgi kodoli, kas kopā veido teorētiskus astoņus kodolus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma