Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā WhatsApp Android aplikācija ļauj apmaksāt draugu abonentmaksu

    Jaunākie raksti

    Šodien populārais tiešsaziņas rīks WhatsApp izlaida Android aplikācijas atjauninājumu un tajā bez dažādiem uzlabojumiem ir iekļauta kāda jauna un interesanta iespēja. Tagad no šīs aplikācijas lietotājs var samaksāt WhatsApp abonentmaksu saviem radiniekiem, draugiem un paziņām. Kā zināms, WhatsApp servisā nav reklāmu, taču lietotājiem pēc pirmā bezmaksas gada tiek piemērota 0.71 eiro gada abonentmaksa.

    Summa ir vairāk kā niecīga, tomēr pats maksāšanas fakts traucē servisam iegūt jaunus lietotājus. Un kopš WhatsApp par 19 miljardiem ASV dolāru iegādājās Facebook, šī servisa pats galvenais uzdevums ir iegūt pēc iespējas vairāk lietotāju. Iespēja apmaksāt citu lietotāju abonentmaksas pavisam noteikti palīdzēs tuvoties nospraustajam mērķim. Sagaidāms, ka jau pavisam drīz WhatsApp parādīsies bezmaksas balss zvanu pakalpojums.

    Reklāma

    Drauga abonentmaksas apmaksa ir ļoti vienkārša. Lejupielādējam jaunāko WhatsApp aplikāciju (2.11.186 versija) un dodamies uz iestatījumu sadaļu. Tajā izvēlamies “Kontakti” un “Apmaksāt draugam” iespēju. Tad izvēlamies draugu, kuram vēlamies apmaksāt abonentmaksu, apmaksas termiņu un apmaksas formu.

    2014-03-11 17.23.52 2014-03-11 17.24.13 2014-03-11 17.24.05

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma