Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon nākotnē var kļūt par nopietnu spēlētāju viedtālruņu tirgū

    Jaunākie raksti

    No visām Android ierīcēm ASV vislielāko interneta patēriņu uzrāda Samsung viedierīces, kas ir tikai loģiski. Amazon ražotie (pasūtītie) Kindle planšetdatori ierindojas pārsteidzošā otrajā vietā.  Otrā vieta ASV nav nekāds joks dažiem planšetdatoru modeļiem un tas nozīmē, ka Motorola, HTC un LG viedierīces kopā nespēj aptvert tik pat lielu interneta patēriņu, kā vieni paši Kindle planšetdatori. Tas liek domāt, ka drīzumā Amazon pieteiks sevi arī viedtālruņu tirgū, jo Amazon planšetdatori ir ārkārtīgi pieprasīti.

    Jau iepriekš tika ziņots, ka Amazon varētu kādreiz pievērsties viedtālruņu tirgum un statistika rāda, ka tagad varētu būt ideāls laiks to paveikt.

    Reklāma

    Protams, Amazon Kindle planšetdatoru uzvaras gājienu nodrošina nekas cits kā zema cena un laba pieejamība. Tiek prognozēts, ka viedtālruņa iznākšanas laikā Amazon varētu vēl piesavināties ap 15 – 20% no Android interneta patēriņa. Šāds solis būtu loģisks arī no aplikāciju pārdošanas viedokļa. Kindle planšetdatoros uzstādīts Amazon aplikāciju veikals, bet nav atrodams Google Play veikals. Aplikāciju un cita satura iegādes ziņā Kindle ierīces ir piesaistītas Amazon servisiem.

    Tiek prognozēts, ka Amazon viedtālrunis varētu uzrunāt ar agresīvu cenu politiku. Par vērā ņemamas jaudas viedtālruni ar 4.5 collu ekrānu Amazon varētu vēlēties $150. Cerams, ka tuvākajos gados Amazon sasparosies un izstrādās Android viedtālruņu sēriju.

    AvotsBgr.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma