Web Analytics
More
    Reklāma

    Opera pārlūks Android operētājsistēmai ļauj veikt video zvanus

    Jaunākie raksti

    Opera interneta pārlūka jaunākā versija Android operētājsistēmai saņēmusi būtisku jauninājumu, kas to varētu novietot mobilo interneta pārlūku pašā augšgalā. Sākot ar 20. versiju, Opera interneta pārlūks piedāvā veikt video zvanus tieši no pārlūka. Nekādas papildu darbības nav nepieciešams veikt, lai uzsāktu video zvanu lietošanu.

    Video zvani viedtālruņos nav nekas jauns, bet iepriekš nācās uzstādīt speciālas aplikācijas, kas nodrošināja video zvana veikšanu. Opera interneta pārlūka jaunākā 20. versija Android operētājsistēmai ir sākums jaunai iespējai, kas tiek palēnām iekļauta daudzos pārlūkos. WebRTC (Real-Time Communication) atbalsts Opera pārlūkā ir jau iebūvēts un nepieciešams tikai lai zvana saņēmējam arī būtu pārlūks ar WebRTC.

    Reklāma

    WebRTC ļauj veikt balss un video zvanus bez speciālu dažādu spraudņu instalēšanas. WebRTC veidots, lai atvieglotu šādas saziņas standartizāciju. Jau šobrīd WebRTC atrodams arī Opera galddatoru versijā un arī tai nav nepieciešams atsevišķi neko instalēt.

    Opera interneta pārlūka jaunākā 20. versija Android operētājsistēmai ir atrodama Google Play veikalā un to var uzstādīt viedierīcēs ar Android 4.0 vai jaunāku operētājsistēmas versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma