Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung KitKat jauninājums noņēmis veiktspējas testu rezultātu “uzlabotāju”

    Jaunākie raksti

    Pirms aptuveni gada Samsung Galaxy S4 nonāca lietotāju rokās un uzreiz uzrādīja vērā ņemamus sintētisko veiktspējas testu rezultātus, pat ja tos salīdzināja ar teju identiskām citu ražotāju viedierīcēm. Vēlāk tika atklāts kods, ko Samsung izmantoja, lai no procesora izspiestu maksimumu un vēl drusciņ laikā, kad tika darbinātas dažādas veiktspējas testu aplikācijas.

    Protams, šāds gājiens nemelo par procesora spējām, bet ikdienā nekad procesors nespēs sasniegt tādu veiktspēju, kādu tas uzrāda veiktspējas testos. Šis nelielais starpgadījums ar procesora darbības iespaidošanu nekad netika piemirsts, bet dzīve tāpat turpinās. Ar jaunāko Android 4.4 KitKat versiju Samsung Galaxy S4 un Samsung Galaxy Note 3 ir atvadījušies no mākslīgi uzpūstās procesora veiktspējas un tagad testu rezultāti atspoguļot to, ko katrs lietotājs ikdienā saņem no sava viedtālruņa.

    Reklāma

    Jāatzīmē, ka koda izņemšana parastam lietotājam nenozīmē neko, jo viedtālrunis funkcionēs tik pat ātri. Ikdienas ātrdarbību tas neietekmēja tad un neietekmēs arī turpmāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma