Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Nexus 6 atkal ražošot LG un tas būs švakāka G3 versija

    Jaunākie raksti

    Vēl pat īsti skaidri nav iezīmējies LG G3 viedtālrunis, kad jau sāk klīst baumas par LG kā nākamā Nexus viedtālruņa ražotāju. Jāatzīst, ka LG G-sērijas viedtālruņi labi kalpojuši par Nexus viedtālruņu pamatu, piedzīvojot dažādas nelielas pārvērtības. LG G3 pirmizrādi vajadzētu piedzīvot kaut kad jūnijā, lai jau uz rudens pusi skaidrāks kļūtu jautājums par Nexus 6.

    Kā ierasts, Nexus 6 nāksies atteikties no dažām G3 specifiskām īpašībām, lai vienlaikus pirktu kā vienu, tā arī otru viedtālruni. Šoreiz tiek baumots, ka Nexus 6 ne tikai nesaņems tik lielu akumulatoru, bet pat pastāv iespēja, ka tā procesors būs lēnīgāks.

    Reklāma

    Protams, vēl paies labs laiks līdz dienas gaismu ieraudzīs Nexus 6. Izskanējuši arī pieņēmumi, ka Google grasās pārtraukt Nexus sērijas izstrādi un pievērsties tikai Google Play edition viedierīču izplatīšanai. Google Play edition viedtālruņi un planšetdatori jau pieejami ASV un to sarakstā ir Samsung Galaxy S4, Moto G, HTC One, Sony Xperia Z Ultra un citi viedtālruņi.

    Internets piedāvā iepazīties ar dažādiem tehnikas entuziastu konceptiem, kas neiztiek bez liektiem ekrāniem un spicākiem stūriem.

    Google Nexus 6 atkal ražošot LG un tas būs švakāka G3 versija

    Google Nexus 6 atkal ražošot LG un tas būs švakāka G3 versija

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma