Web Analytics
More
    Reklāma

    CloudSix – neoficiāls Dropbox klients Windows Phone lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Šobrīd dažādas vietas, kurās attālināti glabāt savus datus, un ērti tiem piekļūt, ir daudz un dažādas. Katram atliek izvēlēties sev piemērotāko un patīkamāko. Arī Windows Phone vidē to ir pietiekami. Pirmkārt jau Microsoft pēc noklusējuma piedāvātais OneDrive, un vēl citi – Google Drive, Box, MEGA, utt. Bet ir cilvēki, kuriem patīk Dropbox serviss, un viņi pie tā ir pieraduši. Taču atšķirībā no daudziem citiem mākoņpakalpojumu servisiem, Dropbox nelikās WP operētājsistēmu redzam.

    Tad nu Windows Phone aplikāciju izstrādātāju vidē labi zināmais Rūdijs Vins (Rudy Huyn) nolēma, ka nepilnība ir jānovērš. Rezultātā ir radīts Dropbox klients, kurš paredzēts tieši Windows Phone videi. Tam dots CloudSix vārds. Aplikācija piedāvā pilnvērtīgu Dropbox funkciju klāstu. CloudSix pati automātiski augšupielādēs mākonī uzņemtos foto un video materiālus, laikā kad telefons pieslēgts pie uzlādes ierīces, atbalstīs vienlaicīgu vairāku lietotāja kontu izmantošanu, kā arī aizsargās datus ar PIN kodu, u.c., darbības.

    Reklāma

    CloudSix piedāvā visas Dropbox iespējas un funkcijas
    CloudSix piedāvā visas Dropbox iespējas un funkcijas

    Tāpat klajā nācis arī CloudSix API, kas ļaus citiem izstrādātājiem integrēt CloudSix iespējas savās aplikācijās. Pats Rūdijs jau ir integrējis šajā aplikācijā neoficiālo Snapchat klientu 6snap, kurš ļauj attēlus no šī čata uzreiz saglabāt Dropbox.

    CloudSix ir bezmaksas, taču tajā ir nelielas reklāmas. Tiesa, par nelielu samaksu reklāmas var atslēgt. Lejupielādēt CloudSix aplikāciju iespējams no Windows Phone aplikāciju veikala, šajā tīmekļa vietnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma