Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 8.1 Update 1 fināla versija jau pabeigta

    Jaunākie raksti

    Atsaucoties uz sev zināmiem informācijas avotiem, The Verge ziņo, ka Microsoft jau ir pilnībā pabeiguši Windows 8.1 jaunāko versiju, kura zināma arī ar nosaukumu Update 1. Pilnībā oficiāli šis atjauninājums būs pieejams nākamajā mēnesī, taču jau tagad šis atjauninājums tiek izsūtīts korporācijas partneriem. Izsūtītā versija tiek datēta ar 21. februāri.

    Pagaidām nav konkrēti zināms, ar kādu nosaukumu, šis atjauninājums nonāks pie lietotājiem. Microsoft pārstāvji preses konferencēs atjauninājumu ir saukuši nevis par Update 1, bet par Spring Update.

    Reklāma

    Zināms arī, ka Windows 8.1 Update 1 ļaus izmantot mazāk jaudīgus „dzelžus”. Ražotāji varēs laist klajā lētas planšetes un klēpjdatorus ar 1 GB operatīvo atmiņu un 16 GB pastāvīgo atmiņu. Tāpat arī šim atjauninājumam jūtami jāuzlabo Windows OS darbība datoros un klēpjdatoros, kuriem nav skārienjūtīgā ekrāna. Sistēma jau pēc noklusējuma ielādēsies ierastajā Desktop režīmā, apejot Metro saskarni ar ekrāna flīzēm.

    Visticamāk oficiāli Windows 8.1 Update būs pieejama 8. aprīlī, uzreiz pēc konferences Build noslēguma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rihards
    05.03.2014 16:13

    Sakiet, ja es nopērku win8 veikalā, iemetu PC. Tad caur windows store to atjauninu uz win8.1, vai tam derēs tā pati licenze vai tas win8.1 skaitīsies nelicenzēts un būs jāpērk jauna. Tieši šis moments man ir īsti neskaidrs. Microsoft mājaslapā tik sīkas detaļas nesaskatiju izlasīt. Tur minēts ka updeits uz win8.1 ir bezmaksas. Bet bieži vien šmauc cilvēkus ar tiem bezmaksas atjauninājumiem, kuri tiek vēlāk skaidroti tā, ka lejuplāde ir bezmaksas, bet pārējais jau ir maksas.

    Kursors.lv
    05.03.2014 16:33
    Reply to  Rihards

    Atjauninājums no Windows 8 uz Windows 8.1 ir bez maksas. Patiesībā, ja mums jau ir Windows 8, tad Windows 8.1 atjauninājums ir vairāk jāuztver kā liela trekna servisa paka.

    Remarx
    07.03.2014 15:10
    Reply to  Rihards

    Jau ir pieejams Windows 8.1 Liet pavisam vienkārša. Pats nopirku datoru jau ar 8.0 windu. Pēc apdeitiem kas sanāca tās pašas dienas vakarā ieejot sadaļā Veikals jau gaidīja Windows8.1 versija. Nepārtraucot ierasto interneta pārlūkošanu fonā notika instalācija. Tas aižņēma nepilnu pusstundu. Pēc restarta man jau sveicināja Windows8.1

    Reklāma