Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin iepazīstina ar fēnix 2 – labāko, dažādiem sporta veidiem paredzēto pulksteni

    Jaunākie raksti

    Garmin paziņo par to, ka tirgū ienāk fēnix 2, populārā ārpustelpu aktivitāšu GPS pulksteņa atjaunināta versija ar jaunām trenēšanās iespējām, atjauninātu un vieglāk lietojamu saskarni, kā arī plašākām viedtālruņa pievienošanas iespējām. Oriģinālā fēnix modeļa fokuss ir navigācija un izsekošanas funkcijas, savukārt otrās paaudzes fēnix 2 modelis joprojām ir lielisks palīgs pētniekiem, kā arī piedāvā izcilas trenēšanās iespējas dažādos sporta veidos. Vai tā būtu skriešana, kalnos kāpšana, braukšana ar riteni, slēpošana vai peldēšana, fēnix 2 nodrošina lietotāju ar reāllaika datiem par veikto progresu, kā arī palīdz sasniegt uzstādītos treniņa mērķus. Piemēram, skrējiena dinamikas dati mudina skrējēju uz vēl labākiem rezultātiem. Fēnix 2 piedāvā arī īpašus treniņu režīmus, piemēram, peldēšanas vai slēpošanas režīmu, ar kuru palīdzību tiek apkopoti dati un veikti efektivitātes mērījumi. Pateicoties tādām ABC funkcijām kā altimetrs, barometrs un 3 asu kompass, fēnix 2 nodrošina navigācijas funkcionalitāti un vadību pat tad, ja esat novirzījies no takām.

    “Ērti lietojamais fēnix 2 rokas pulkstenis sevī apvieno labākās Garmin fitnesa un ārpustelpu aktivitāšu tehnoloģijas, kā dēļ tas arī ir labākais trenēšanas rīks dažādu sporta veidu entuziastiem,” saka Den Bartels, Garmin pasaules tirdzniecības viceprezidents. “Lietotāji var vienkārši pārslēgties no profesionālākām treniņu funkcijām, piemēram, VO2 max, virtuālā partnera un reģenerācijas uzrauga, uz tādām GPS funkcijām kā TracBack® un slēpošanas režīma. Turklāt tas viss notiek, saglabājot savienojumu viedajiem ziņojumiem un LiveTrack™.”

    Reklāma

    Gūstiet vēl labākus rezultātus skriešanā

    Fēnix 2 ir pirmā Garmin rokas ierīce, kas izturīgā, ABC (Altimetrs/Barometrs/Kompass) pulkstenī nodrošina uzlabotas skriešanas un fitnesa funkcijas. Fēnix 2 rāda reāllaika snieguma datus – laiku, tempu un sirds ritmu (monitors jāiegādājas atsevišķi), kā arī uzlabotus treniņu un skriešanas dinamikas datus, kas pirmo reizi bija pieejami uz Forerunner 620 skriešanas pulksteņa. Līdzīgi kā Forerunner 620, arī fēnix 2 spēj aprēķināt lietotāju VO2 max, nosakot fiziskās sagatavotības pakāpi. Turklāt fēnix 2 aprēķina reģenerācijas laiku un veic reģenerācijas pārbaudi pēc intensīvas slodzes, lai lietotājs zinātu, cik ilgs laiks jāvelta atpūtai, pirms viņš ir atkal gatavs nākamajam nopietnajam treniņam.

    Tāpat fēnix 2 sevī apvieno uzlabotus skriešanas dinamikas rādītājus ar jauno HRM-Run™ sirds ritma monitoru, kas nodrošina atgriezenisko saiti, mērot kadenci, vertikālās svārstības un zemes kontakta laiku. Šie rādītāji ietekmē skrējiena ekonomiju un liek fēnix 2 lietotājam kļūt par vēl efektīvāku skrējēju. Pateicoties Virtual Partner™ funkcijai, lietotāji var uzstādīt laika, distances vai ātruma mērķus, lai vēlāk sacenstos ar savu virtuālo partneri. Izmantojot iebūvētu akselerometru, fēnix 2 lietotāji var pat sekot līdzi veiktajai distancei un tempam iekštelpās, neizmantojot papildus aksesuārus, piemēram, pedometru.

    Pateicoties Bluetooth® Smart bezvadu augšupielādes iespējām, fēnix 2 nosūta skrējēja datus uz Garmin tiešsaistes kopienu – Garmin Connect™, neizmantojot datora savienojumu. Dati tiek pārsūtīti caur Garmin Connect Mobile aplikāciju, kas pieejama uz savietojama viedtālruņa. Tādējādi lietotājs var vienkāršā veidā sekot līdzi progresam kādā laika periodā, un, izmantojot LiveTrack, dalīties reāllaika treniņos ar saviem draugiem un ģimeni, izmantojot e-pastu vai sociālos medijus. Šīs funkcijas ļauj saglabāt mieru un vēsu prātu; lietotājiem tiek piedāvāta iespēja lejupielādēt nākamo septiņu dienu satelīta datu prognozes, lai nodrošinātu iespējami ātrāko satelīta uztveršanu.

    Slēpošanas un peldēšanas treniņi

    Fēnix 2 nodrošina papildus aktivitāšu profilus, tādus kā slēpošanas – snovborda režīmu, XC slēpošanas režīmu un peldēšanas režīmu, kā dēļ šī ierīce ir īpaši pievilcīga dažādu sporta veidu pārstāvju acīs. Slēpošanas-snovborda režīms kalnu slēpošanai un snovbordam mēra 3 dimensiju ātrumu un distanci, ieskaitot horizontālo distanci un vertikālo kritumu. Slēpošanas-snovborda režīms nodrošina auto pauzes funkciju, kas nopauzē laika un distances skaitīšanu, atrodoties miera stāvoklī vai arī dodoties augšup kalnā ar pacēlāju. Tāpat šis režīms piedāvā automātiskās skrējiena noteikšanas funkciju, kura katru skrējienu skaita kā apli, lai lietotājs varētu redzēt datus no katra atsevišķa skrējiena. Katra fēnix 2 ierīce ir aprīkota ar siksniņas pagarinājumu, lai to varētu nēsāt arī uz mēteļa piedurknes, nodrošinot datu pieejamību, piemēram, kalnos. Peldēšanas režīmā fēnix 2 ieraksta rokas vēzienu skaitu, intervāla distanci, tempu un laiku gan treniņiem iekštelpās, gan ārpus telpām. Treniņos peldbaseinā fēnix 2 skaita nopeldētos garumus un automātiski nosaka lietotāja peldēšanas stilu, kā arī SWOLF rādītāju efektivitātes mērīšanai.

    Navigācija ārpus telpām

    Tāpat kā iepriekšējais modelis, fēnix 2 ir aprīkots ar īpaši jutīgu GPS uztvērēju, kā arī altimetru, barometru un 3 asu kompasu. Šī ierīce piedāvā visaptverošu navigācijas rīku klāstu, kas ļauj lietotājam plānot ceļojumus, izveidot maršrutus, ierakstīt norādes, piemēram, kempinga vietas vai intereses punktus, kā arī, atrodoties kustībā, veikt detalizētu GPS takas ierakstu (trases žurnālu). TracBack funkcija automātiski apgriež trases ierakstu otrādi, lai navigētu atpakaļ uz sākuma punktu. Ierīce spēj saglabāt līdz pat 10,000 trases punktu un līdz pat 1,000 norāžu, kuras var nosūtīt bezvadu režīmā uz savietojamām Garmin ierīcēm vai viedtālruņiem, vai arī augšupielādēt Garmin BaseCamp™. Ierīcē ir augšupielādēta informācija par mēness/saules lēkšanu/rietēšanu, medību/makšķerēšanas kalendārs, turklāt ir iespējams vienlaicīgi aplūkot vairākas laika zonas.

    Izturīgs, stilīgs dizains un viedtālruņa ziņojumi

    Fēnix 2 ir veidots tā, lai spētu izturēt smagākos apstākļus – ar pret skrāpējumiem izturīgu, izliektu minerālu stikla lēcu un ūdens izturību līdz pat 50 m1. Fēnix 2 ir arī stilīgs pulkstenis ar plānu, negatīva režīma displeju un sarkanu LED fona apgaismojumu. Tāpat fēnix 2 var lepoties ar atjauninātu, vienkārši lietojamu saskarni, kas ir tik pat vienkārša kā aktivitātes režīma izvēle, lai pielāgotu redzamo informāciju optimālam treniņu režīmam. Lādējama baterija var darboties līdz pat 50 stundām GPS režīmā vai piecām nedēļām pulksteņa režīmā. Turklāt fēnix 2 nodrošina Smart Notification funkcijas, kas ļauj lietotājam sapārot iPhone 4S vai jaunāku versiju ar pulksteni, lai saņemtu e-pastus, zvanus un ziņojumus tieši uz ierīces. Tādējādi lietotāji var saglabāt savienojumu, pat ja viedtālrunis atrodas kabatā.

    Papildus HRM-Run, fēnix 2 ir savienojams arī ar dažādiem citiem ANT+™ aksesuāriem, piemēram, tempe™ temperatūras sensoru, ātruma/kadences sensoru un Vector™ jaudas mērītāju. Izmantojot ANT+, fēnix 2 darbojas kā tālvadības pults, lai aktivizētu/apturētu ierakstu un uzņemtu nekustīgos attēlus ar VIRB™ un VIRB Elite aktīvās atpūtas kamerām.

    Fēnix 2 būs pieejams pārdošanā 2014.gada martā. Fēnix 2 ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir EUR 399.99, savukārt Performer komplektam ar HRM-Run ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir EUR 449.99.

    Fēnix 2 ir jaunākais risinājums Garmin arvien augošajā ārpustelpu aktivitāšu segmentā, kas koncentrējas uz tādu tehnoloģiju izstrādāšanu un inovāciju ieviešanu, kas uzlabos lietotāju pieredzi šajā jomā. Kāpjot kalnos, ejot pārgājienos, meklējot slēpņus, spēlējot golfu, trenējot suni vai arī filmējot to visu ar VIRB aktīvās atpūtas kameru, Jūs vēlreiz pārliecināties par to, ka Garmin ārpustelpu ierīces ieņem arvien nozīmīgāku vietu visos līmeņos.

    *50 m: ierīce iztur ūdens spiedienu, kas atbilst 50 metru dziļumam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    atisx
    05.03.2014 08:07

    100% reklāma un nekas vairāk…

    05.03.2014 10:21
    Reply to  atisx

    Ja redzi rakstu, kuru ir “rakstījis” PR, tad zini, ka tās ir uzņēmumu un iestāžu ar tehnoloģijām saistīto jaunumu preses relīzes.

    Kursors.lv
    05.03.2014 13:40
    Reply to  atisx

    Jā, šis raksts ir Garmin sagatavota preses relīze, kurā tiek informēts par jauno produktu. To norāda ziņas autors: PR. Savā ziņā tā pilda arī reklāmas funkciju, iepazīstina ar produktu.

    Reklāma