Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC One saņem iF produktu dizaina zelta apbalvojumu 2014

    Jaunākie raksti

    Viedtālrunim HTC One ir piešķirts vēl viens starptautisks prestižs apbalvojums – iF produkta dizaina zelta godalga 2014. Katrs šī konkursa laureāts saņem iF apliecinājumu par dizaina kvalitāti – starptautiski atzītu dizaina kvalitātes zīmi. Žūrija izvērtēja 4615 pieteikumus, izvēloties 75 produktus, kuru dizaina izpildījums tika novērtēts visaugstāk ar iF apbalvojumu. Piezīmēsim, ka HTC One ieguvis arī Mobile World Congress 2014 labākā viedtālruņa balvu.

    HTC izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou) norādīja: „Kad mēs radījām HTC One, vēlējāmies, lai viedtālrunis ir izsmalcināts gan ārēji, gan iekšēji. Ar šo fokusēšanos uz augstvērtīga dizaina risinājumu turpinām savu līderību dizaina pasaulē pat ārpus viedtālruņu industrijas, savienojot gudru tehnoloģiju ar labu dizainu. Saņemot atsauksmes no viedtālruņu lietotājiem par HTC One, tā ir lielākā pateicība mūsu dizaineriem un inženieriem, kuri attīstīja šo viedtālruņa ideju, pievēršot uzmanību niansēm, tādējādi iegūstot HTC fanus visā pasaulē.”

    Reklāma

    Visi godalgotie produkti, tai skaitā HTC One telekomunikāciju kategorijā, ir apskatāmi tiešsaistes ekspozīcijā iF vietnē. Viedtālrunis HTC One tika vērtēts pēc dažādām kritērijiem, tostarp pēc dizaina kvalitātes, izgatavošanas, materiālu izvēles, inovācijas pakāpes, vides ietekmes, funkcionalitātes, ergonomikas, lietošanas ērtuma un drošības, zīmola un kopējā dizaina.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma