Web Analytics
More
    Reklāma

    Mercedes piedāvās arī Android savās automašīnās

    Jaunākie raksti

    Ženēvas auto izstādes laikā Volvo, Mercedes un Ferrari demonstrēja Apple izveidoto CarPlay darbību savās automašīnās, kas atvieglo vadītāja un līdzbraucēju Siri, iTunes, Maps aplikāciju lietošanu. Tagad Mercedes nācis klajā ar paziņojumu, ka negrasās novērsties arī no Google izveidotās Open Automotive Alliance un Android sniegtajām iespējām spēkratos.

    Mercedes pamatpiedāvājums būšot pašu izstrādātā izklaides sistēma automašīnās, bet kā papildus aprīkojums būs pieejams Apple CarPlay un arī Android, kad Google to sāks piedāvāt.

    Reklāma

    Open Automotive Alliance tika dibināta 2014. gada sākumā ar mērķi apvienot vairākus auto ražotājus un Google, lai izstrādātu vienotu informācijas un izklaides sistēmu automašīnās. Google nāksies pasteigties, jo Apple jau pamatīgi iekodušies šajā pīrāgā. Pagaidām zināms, ka Google vairāk orientējas uz lētāku automašīnu ražotājiem – Honda un Hyundai.

    Zemāk pievienotajā (diezgan sliktas kvalitātes) tabulas ekrānšāviņā redzams, ka Apple tiešām plāno pārņemt vairumu automašīnu izklaides un info centrus. Google situācija šobrīd ir vēl nožēlojamāka par Microsoft un nāksies ieguldīt resursus, lai vēl kādu ražotāju pārvilinātu pie sevis.

    wpid-screen-shot-2014-03-03-at-7-52-19-am.png

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    04.03.2014 13:31

    no kurienes dati? apple saitā tik daudz nav uzskaitīti, pat baumās nav

    04.03.2014 13:32
    Reply to  N.R.

    Ok ņemu vārdus atpakaļ, ir papildināts apple saits.

    rododanders
    04.03.2014 14:05

    Prieks ka Hyundai sadarbosies ar visiem un hyundai būs vienīgais kas ar visiem draudzēsies.

    mrserge
    04.03.2014 22:35

    Jebkurā gadījumā datiem avots ir jāmin. Arī sliktas kvalitātes tabulām.

    Reklāma