Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC vidējās klases viedtālruņu saimei piepulcējas Desire 816 un Desire 610

    Jaunākie raksti

    HTC, globālais līderis mobilo inovāciju un dizaina jomā, iepazīstina ar pirmo un ambiciozāko vidējās klases 2014. gada viedtālruņu papildinājumu HTC Desire 816. Jaunais viedtālrunis apkopo sevī jau starptautiski atzītā 2013. gada tālruņa HTC One ģimenes svarīgākās funkcijas, apvienojumā ar dinamisku un modernu krāsu paleti, kā arī kvalitatīvu materiālu. HTC Desire 816 apvieno sevī izcilākās funkcijas, kas to padara par vislabāko HTC radīto viedtālruni savā cenu kategorijā.

    „HTC Desire 816 iezīmē jaunas un satraucošas ēras sākumu vidējās klases viedtālruņiem,” norāda HTC Corp. izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou). „Nesalīdzināmi skaists dizains apvienojumā ar pieskaņotām tehnoloģijām, kā arī ar programmatūru. Tā jaunais HTC Desire 816 izaicina ikvienu vidējās klases viedtālruni. Šī ir lieliskākā izvēle, jo par neticamu cenu tiek sniegta augstākās klases veiktspēja un nepārspējams dizains.”

    Reklāma

    HTC Desire 816
    HTC Desire 816

    Jaunais HTC Desire ģimenes papildinājums lieliskai audio kvalitātei ir aprīkots jau ar labi zināmajiem HTC divkāršiem priekšējiem skaļruņiem un HTC BoomSound™, bet HTC BlinkFeed™ uz 5,5 collu ekrāna nodrošina iespēju būt nepārtrauktā informācijas apritē par jaunākajām ziņām un notikumiem.

    Savukārt fotogrāfiju mīļotājiem HTC Desire 816 būs ideāli piemērots savu divu jaudīgo kameru dēļ. Aizmugurē novietota 13 MP kamera apvienojumā ar HTC Zoe™ funkciju un automātisku labāko mirkļu izvēli, kā arī priekšpusē novietotā 5 MP kamera dod iespēju augstā kvalitātē iemūžināt gan neatkārtojamu dabas skatu, gan pašportretu.

    HTC Desire 816 darbību nodrošina četru kodolu 1.6 GHz procesors, piedāvājot 4G LTE savienojamību, kas nodrošina augstākās klases ātrumu. Tāpat, neskatoties uz to, vai lietotājs vēlas pārlūkot internetu vai vienlaicīgi rīkoties ar vairākām aplikācijām, vai spēlēt spēles, sava aprīkojuma dēļ jaunais tālrunis būs piemērots ikvienam. Jaunais viedtālrunis HTC Desire 816 Baltijas tirgū pie mobilo sakaru operatoriem būs pieejams 2014. gada maijā un maksās aptuveni 350.00 EUR.

    HTC Desire 610
    HTC Desire 610

    HTC Desire 610 darbību nodrošina četru kodolu procesors un 4G LTE savienojamība, kas sniedz iespēju viegli darboties gan HTC BlinkFeed sākuma ekrānā, pārlūkojot personīgi atlasītās ziņas un atjauninājumus, gan skatoties video vai pārlūkojot internetu. Daudzpusējā multimediju pieredze ir apvienota ar uzlabotu foto rediģēšanas iespēju un automātisku labāko mirkļu izcelšanu, kas dos iespēju dalīties un rādīt savas fotogrāfijas vai video augstā kvalitātē.

    Jaunais viedtālrunis HTC Desire 610 Baltijas tirgū pie mobilo sakaru operatoriem būs pieejams 2014. gada maijā cenu amplitūdā no 270.00 līdz 280.00 EUR.

    HTC Desire 610
    HTC Desire 610
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma