Web Analytics
More
    Reklāma

    Mobile World Congress 2014 Nokia saņem divus apbalvojumus par budžeta klases ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Mobile World Congress 2014 ietvaros Nokia saņēma divus Global Mobile Awards apbalvojumus tādās kategorijās kā “Labākais sākuma līmeņa mobilais tālrunis” (“Best Entry Level or Featurephone”) un “Labākais zemas cenas viedtālrunis” (“Best Low Cost Smartphone”).

    Vienkāršais Nokia 105 mobilais tālrunis atzīts par labāko cenas ziņā pieejamāko mobilo tālruņu kategorijā. Pirmo reizi Global Mobile Awards 19 gadus ilgajā vēsturē vienā kategorijā tika nominēti viena ražotāja produkti – uz uzvaru šajā kategorijā pretendēja arī Nokia 208, Nokia 515, Asha 210 un Asha 503.

    Reklāma

    Nokia Lumia 520 saņēma apbalvojumu kategorijā “Labākais zemas cenas viedtālrunis”, pārspējot četras šajā kategorijā nominētās citu ražotāju ierīces. Visu līmeņu Nokia Lumia viedtālruņos tiek ieviestas inovācijas, un arī cenas ziņā pieejamākais Lumia sērijas viedtālrunis Lumia 520 aprīkots ar tādām funkcijām, kādas ierasts lietot tikai augstākās klases viedtālruņos. Piemēram, Lumia 520 ir pieejama tā pati Nokia Camera lietotne, kas augstākās klases Lumia sērijas tālruņiem, tam ir izcilas jutības četru collu ekrāns, kas reaģē arī uz pieskārieniem cimdos vai ar nagu. Kā pirmais Lumia viedtālrunis cenas ziņā pieejamo viedtālruņu kategorijā Lumia 520 tika prezentēts 2013.gada Mobile World Congress ietvaros.

    Global Mobile Awards jau 19.gadu pēc kārtas izsaka atzinību jaunākajām un labākajām inovācijām mobilajā ekosistēmā, piešķirot apbalvojumus par ierīču aparatūrām, programmatūru, lietotnēm un servisiem. 2014.gadā Global Mobile Awards apbalvojumiem tika nominēti vairāk nekā 160 pretendenti 38 balvām vairāk nekā astoņās kategorijās.

    Pilns šī gada uzvarētāju un nominantu saraksts pieejams www.globalmobileawards.com

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma