Web Analytics
More
    Reklāma

    Boeing Black viedtālrunis iznīcinās datus, ja to mēģinās fiziski atvērt

    Jaunākie raksti

    2012. gada beigās jau tika solīts Boeing veidots īpaši drošs viedtālrunis, kas paredzēts prasīgiem pircējiem, kuri datu drošību uzskata par galveno nosacījumu. Šobrīd ir skaidri zināms, ka drošo viedtālruni Boeing Black sagaidīsim pavisam drīz un tas atbalstīs arī 4G datu savienojumus. Tiek ziņots, ka Boeing Black pats būs 5.2 collas liels, kamēr ekrāna izmērs ir tikai 4.3 collas un svars ap 170 g.

    Boeing Black viedtālruni darbinās divu kodolu 1.2 GHz ARM Cortex-A9 procesors un Android operētājsistēma, kuras versija netiek precizēta. Boeing ir kārtējais lepnais ražotājs, kas savu produktu saliks ASV un tiek sagaidīts, ka Black viedtālrunī redzēsim arī pirkstu nospiedumu nolasītāju un saules gaismas uzlādes paneli tālruņa aizmugurē.

    Reklāma

    Boeing ziņo, ka Black viedtālrunis spēs noteikt, kad kāds cenšas uzlauzt tā korpusu un piekļūt atmiņai. Atmiņa uzreiz tiks neatgriezeniski dzēsta. Nav skaidrs vai datu dzēšana būs iespējama, ja ļaundaris vispirms paspēs atvienot akumulatoru. Ražotājs pagaidām klusē arī par Boeing Black cenu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Baltais Tehvs
    27.02.2014 14:55

    Interesanti gan , Kā jamie domā norealizēt to pasākumu .
    1. Kautkā īpaši nenāk prātā atgadījumi ka “datu zaglis” ikurāt , pirmais ko dara piekļūst atmiņas čipam
    “pa tiešo” .
    2. Ko dara seviss gadījumā ja aprāts ir jāizjauc ? zaudē klinta datus ?
    3. kas notiek ja aparāts “veiksmīgi” izbauda gravitācijas ietekmi ?
    4. Tā arī nav minēts nekas sīkāk par procīti un platformu ( lasam čipsetu ) – un te jau paverās plašs lauks diskusijām , par iespēju piekļūt datiem un datu drošību kā tādu šinī devaisā ( čipseta darbības tsabilitāte , komponenšu kvalitāte utt )

    Reklāma