Web Analytics
More
    Reklāma

    Airbnb serviss kļūst drošāks, aicina īpašumu saimniekiem nodrošināt dūmu detektorus

    Jaunākie raksti

    Airbnb serviss ir ērta un interesanta alternatīva klasiskajām viesnīcām. Serviss apvieno mājokļu izīrētājus un ceļotājus, kas vēlas vai nu ietaupīt, vai piemeklēt braucienam interesantāku mājokli. Tā kā dzīvošana notiek dažādu cilvēku īpašumos, tad ļoti svarīgs ir drošības aspekts. Servisā ir iestrādāta verifikācijas sistēma, lai samazinātu krāpniecības iespējamību un šajās dienās Airbnb izplatīja paziņojumu, ka drošības uzlabošanas apsvērumu dēļ īpašumu izīrētāji tiks aicināti savos īpašumos viesiem nodrošināt dūmu detektorus, pirmās nepieciešamības priekšmetu komplektu un informāciju par rīcību nelaimes gadījumā.

    Pagaidām šis aicinājums ir aktuāls tikai ASV teritorijā un Airbnb serviss par velti nodrošinās šos priekšmetus ierobežotam skaitam īpašumu izīrētāju. Tiesa, pašiem vien būs jāpiesakās.

    Reklāma

    Manuprāt ļoti labs veids kā censties uzlabot viesu drošību, jo svešā vietā ne vienmēr ir skaidrs kā rīkoties un kam zvanīt neparedzētu notikumu gadījumos. Tāpat pozitīvi, ka Airbnb servisa lietotājiem (īpašumu izīrētājiem) nav jātērē pašu nauda, lai savus mājokļus padarītu drošākus. Jācer, ka šī iniciatīva atceļos arī uz Eiropu, kur Airbnb ir plaši pārstāvēts.

    AvotsAirbnb
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis
    24.02.2014 17:04

    Es esmu papētījis viņu vietni, bet nesapratu caur kuriem kanāliem tiek iegūta peļņa?

    Reklāma