Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung ar jaunajām reklāmām atkal nostājas uz kara takas ar Apple

    Jaunākie raksti

    Apple sīvākais konkurents Samsung ar savu produktu jaunākajām reklāmām atkal ir nostājies uz kara takas ar Kalifornijā bāzēto uzņēmumu. Samsung ir izveidojis reklāmu savam nesen prezentētajam Galaxy Tab Pro 10.1 planšetdatoram, kas tiešākajā mērā parodē Apple iPad Air reklāmu norādot, ka jaunais Samsung produkts ir ne tikai plānāks par Apple ražojumu, bet arī spēj paveikt vairāk.

    [youtube:http://www.youtube.com/watch?v=fThtsb-Yj0w]

    Un zemāk var noskatīties Apple radīto oriģinālu no kura Samsung smēlies iedvesmu savai reklāmai.

    [youtube:http://www.youtube.com/watch?v=yKn6Atc1vUk]

    Tomēr tas nav viss, jo Samsung ir sagatavojis līdzīga veida reklāmu arī savam Galaxy Note 3 milztelefonam, kurā izsmej iPhone 5s mazo 4 collu displeju un izliela sava S Pen irbuļa iespējas. Salīdzinot ar konkurentiem iPhone 5s displejs tik tiešām ir mazs un kritiku īsti vairs neiztur arī apgalvojums, ka tas ir ērti rokā noturams izmērs. Paredzams, ka investoru spiediena rezultātā Apple jau šogad prezentēs vienu vai vairākus iPhone modeļus ar lielākiem displejiem.

    [youtube:http://www.youtube.com/watch?v=sCnB5azFmTs]

    Samsung nav vienīgais uzņēmums, kas ik pa laikam savus produktus reklamē ar šādām uzbrūkošām reklāmām. To pēdējo gadu laikā ir darījuši tādi uzņēmumi kā Amazon, HTC un arī Apple ar savām “Get a Mac” reklāmām, kurās pavelk uz zoba Microsoft un tā produktu lietotājus. Es gan joprojām pieturos pie uzskata, ka šāda veida reklāmas ir ļoti sarežģīti radīt tā, lai tās neizraisītu negatīvas emocijas pret reklamējamiem produktiem. Es uzskatu, ka negāciju raisīšana nav īstā pieeja kā iemantot cieņu un mīlestību pret kādu uzņēmumu vai tā produktiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    20 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    21.02.2014 10:38

    Esmu izmēģinājis daudz dazadus telefonus, planšetes un datorus, teikšu no pieredzes: Samsung var taisīt cik plānus un jaudīgus vien grib, bet kamēr tur nebūs OSX līdzvērtīga sistēma iekšā, visi viņu pūliņi ir bezjēdzīgi. Puse no Apple produkta ir ērta programmatūra, otra puse dzelži. Un profesionālai lietošanai (vismaz grafiķiem un foto) nekas nav tik labs kā OSX.

    Armands
    21.02.2014 11:42
    Reply to  Mārtiņš

    Tieši kur var dabūt planšeti ar OSX?

    Elvijs
    21.02.2014 12:12
    Reply to  Armands

    es ticu, ka ar OSX ir apzīmēta operētājsistēma līdzvērtīga iOS. kad būs kaut kas līdzvērtīgs, OSX tiks aizstāts ar attiecīgās OS apzīmējumu

    Elvijs
    21.02.2014 12:15
    Reply to  Armands

    nop, es pārlasīju un aplauzos! atvainojos!

    21.02.2014 11:06

    Esmu izmēģinājis daudz dazadus telefonus, planšetes un datorus, teikšu no pieredzes: Apple var taisīt cik plānus un jaudīgus vien grib, bet kamēr tur nebūs Android vai Linux līdzvērtīga sistēma iekšā, visi viņu pūliņi ir bezjēdzīgi. Puse no Samsung produkta ir ērta programmatūra, otra puse dzelži. Un profesionālai lietošanai (vismaz grafiķiem un foto) nekas nav tik labs kā Linux uz galdatoriem.

    Piedodiet, ka sajaucu visu kopā, kakas ar medu, un neko nejēdzu.

    davfreim
    21.02.2014 12:17

    Cilvēks teica OSX līdzvērtīga, nevis, ka iPad ir OSX, iOS ir nācis no OSX, ja nemaldos. Un Samdung var taisīt kādas vien grib tās planšetes, simts dažādos izmēros, ar 50 kodolu procesorieum utt, vienalga viņas nebūs vērtas to naudu, ko Samshits prasa, jo lagos tāpat.

    Elvijs
    21.02.2014 12:23
    Reply to  davfreim

    cik noprotu, OSX nepastāv uz nevienas ierīces. kāpēc ir jāsalīdzina ar kaut ko, kas nepastāv? kāpēc nevar runāt par iOS un nejaukt galvu? uz šito pat nav jāatbild

    ABS
    21.02.2014 12:32

    Man atkal ir cits viedoklis par Apple produktiem. Gribēju iepriekšējās dienas vakarā no PC iedzīt Apple Ipadā multenes priekš bērna, lai ir ko palūrēt lidojuma laikā! Nu moins, kamēr ar to nebiju saskāries, nesapratu, cik Ipad ir nepiemērots viebnkāršam lietotājam! Nkeādas Copu/paste funkcijas! Viss jākonvertē caur itunes, bet konvertācija velkas mūžīgi!
    Nospļāvos, un sadzinu visas multenes iekš sava Galaxy S3 3 minūšu laikā!
    Un te nu man jāsaka, ka Apple produkti šai ziņā atpakliek no konkurentiem tāpat kā Igauņui košļenes no Orbit. :)

    Andriewz
    23.02.2014 14:38

    Tieši tāpat Ipad vienkārši var dabūt filmas caur itunes (bez nekādas konvertācijas) un skatīties ar Avplayer – http://bit.ly/1gtwXuV . Līdz šim neesmu saskāries ne ar vienu kodējumu, kuru nebūtu šis plejeris atpazinis. Ir daudzas bezmakas alternatīvas, bet tām visbiežāk ir problēmas ar ac3 skaņu.

    Hospes
    21.02.2014 14:11
    Reply to  ABS

    Neesmu saskries ar problemam ielikt filmu Ipad. Ar attiecigu aplikaciju tas prasa ar tik dazas min. Piemeram Infuse!

    davfreim
    22.02.2014 17:33
    Reply to  Hospes

    Vienmēr var novilkt torrentu pa tiešo uz iPad un tad atvērt jebkuru failu ar VLC :)
    Bet protams, ka visvieglākais ir iTunes

    ABS
    21.02.2014 12:34

    Piedošanu par kļūdām! :)

    21.02.2014 12:52

    OSX/iOS (tiem kas nesaprata) ir pārdomāta programmatūra, kas netraucē lietotājam darboties. Līdzīgi kā Linux, vai jebkura sandbox tipa UNIX sistēma.
    Windows un Android ir karikatūra salīdzinot ar augstāk minētajiem. Sorry, ka tūlīt sacepsieties, bet palietojiet gadu vienu un otru un sapratīsiet. Es pēc 10 gadiem no Windas pārgāju uz OS un nevienu brīdi neesmu nožēlojis. Nožēloju vienīgi to laiku kas tika izšķiests pārinstalējot Windu un cīnoties ar vīrusiem un kačājot updeitus. Vienkārši pamēģiniet, pirms klaigāt kas ir labāks.

    21.02.2014 13:29
    Reply to  Mārtiņš

    Aizmirsi piebilst, ka sākumā ar Linux jānopelna tam tavam OS “miskastē izmetamā nauda”.
    “Miskastē izmetamo naudu” varētu iztērēt arī lietderīgāk, nekā pirkt OS.

    Ja kāds nesaprata, kas ir OS, tad es arī nesapratu.
    Applistu “argumenti” vienmēr ir mega sviestaini.

    21.02.2014 14:27

    Man personīgi patīk Apple produkcija, Samsungs pat mani kaut kā neuzrunā…

    Krotow
    21.02.2014 19:52

    Nav ko jaukt mušas ar cepumiem. Ābolfoni un padi darīs tikai to, ko Apple paredzējis un bez Jailbreak nekā cita tur nebūs. Arī Back pogas nav. Punkts. Par to smuki izskatās. Tam kuru tas apmierina, lai ņem un priecājas. Man personīgi ar to ir par maz, tāpēc lietoju Android. Nav problēmu iekopēt un skatīties filmas (S4 un citas pēc dzelžiem līdzvērtīgas vai ātrākas iekārtas bez lagiem rāda arī 1080p ar DTS skaņu). Arī par savu programmu izstrādi nav jāmaksā. Windows telefonā savukārt nav pareizi pēc būtības.

    davfreim
    22.02.2014 17:47

    Tie argumenti, ka iOS nevar ielikt filmas galīgi garām, var.
    Argumenti, ka cena tāda un tāda arī garām, cena +- kā Samdunga ierīcēm, nedaudz dārgāka.
    Argumenti, ka nav back pogas? Kāda vēl back poga? Priekškam?
    Skatīties video uz S4, smiekli nāk, sažmiedz acis, saspiedies ciešāk un skatamies 5catā filmu.

    Esmu lietojis Andoid, nestāstiet, ka tur nav gļuku, lagu utt, Windows phone neesmu tā īpaši pats palietojis, bet pabakstījis esmu, tīri ok patika, bet nu vienalaga, Apple ir gan dizaina ziņā produkti pārāki, gan arī pēc OS, jo nekas labāks nav lietots, nav lagu, nav gļuku, viss vienkārši strādā! Gribu skatīties youtube, skatos, e-past no probem, ver vaļā ko gribi viss iet, paņem rokās paziņas (vecāka gadu gājuma) Smadung S3, viņš met kaut kādus logus, gandrīz kā XP, nevar atvēt playstore utt.

    Loks
    24.02.2014 16:24
    Reply to  davfreim

    es kaut kā protams varbūt kaut ko nesaprotu, bet tavuprāt labāk ir iOS, kur “back” poga aplikācijām ir novietota neērta vietā ekrāna augšējā kreisajā stūrī, kur to aizsniegt ir visgrūtāk? Man personīgi patīk risinājums ar to, ka poga ir turpat lejā vienmēr viegli sasniedzama un vienmēr izskatās vienādi un arī tās uzvedība ir loģiskāka kā iOS

    Reklāma