Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony: Pārdoti jau 5.3 miljoni PlayStation 4 konsoļu

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada nogalē pārdošanā nonāca jaunākās paaudzes videospēļu konsoles – Microsoft Xbox One un Sony PlayStation 4. Abas konsoles ļoti sīvi konkurē ne tikai tehnisko iespēju, bet arī pārdoto ierīču skaita ziņā. Kopš 15. novembra, kad PlayStation 4 nonāca veikalu plauktos Ziemeļamerikā līdz 8. februārim visā pasaulē ir pārdoti jau 5.3 miljoni PlayStation 4 konsoļu. Ir zināms, ka līdz pagājušā gada beigām tika pārdoti 4.2 miljoni šo konsoļu, tātad šī gada pirmajā mēnesī nopirkti vēl 1.1 miljons PlayStation 4 konsoļu. Šāds pārdošanas apjoms pārsniedz Sony izvirzīto plānu pārdot 5 miljonus konsoļu līdz šī gada martam. Salīdzinājumam, iepriekšējās paaudzes PlayStation 3 bija nepieciešami 10 mēneši, lai sasniegtu 5.63 miljonus pārdoto vienību. Šīs nedēļas nogalē PlayStation 4 nonāks pārdošanā Japānā.

    Microsoft šogad vēl nav publiskojis savas Xbox One konsoles pārdošanas datus, taču pagājušo gadu uzņēmums noslēdza ar pārdotiem 3.9 miljoniem konsoļu. Tas ir mazāk nekā Sony un Microsoft būs aktīvāk jāstrādā, lai spēlētājus pievilinātu savā pusē un būs interesanti pavērot atsauksmes par Titanfall – vienu no šī gada gaidītākajām jaunās paaudzes Xbox One spēlēm, kas spēlētājiem būs pieejama jau 11. martā.

    Reklāma

    Abas konsoles ir krietni populārākas par citām konsolēm. Piemēram, Nintento Wii U konsole 2013. gadā tika pārdota aptuveni 5.86 miljonos eksemplāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma