Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar doubleTwist ieraksti mūziku no iTunes Radio

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas servisi nu ir kļuvuši gana populāri arī mūsu pusē un kamēr vairums noteikti izmanto Spotify, būs arī Apple ierīču un pakalpojumu lietotāji, kam vairāk pie sirds iet iTunes Radio. Abus servisus gan raksturo viena līdzība – abos nav paredzēta vienkārša mūzikas saglabāšana. Ja Spotify to var izdarīt maksas versijā, tad iTunes Radio vispār netiek piedāvāta šāda iespēja.

    Par laimi ir pieejamas programmas un mobilās aplikācijas, kas situāciju vērš uz labo pusi. doubleTwist ir kompānija, kas ne tikai veido gaumīgus mūzikas atskaņotājus, bet arī cenšas sagraut mūrus, ko ap savām platformām uzbūvējušas tādas kompānijas kā Apple un Google. Jaunajā doubleTwist AirPlay Recorder Mac programmas versijā (nepieciešama vismaz Mac OS X 10.7.3 versija) ir iestrādāta iespēja ierakstīt iTunes Radio skanošo mūziku. Lietotājam ir tikai jāizvēlas “dT Recorder” iTunes AirPlay izvēlnē un jāatskaņo vēlamā radio stacija. Šī programma spēs ierakstīt arī citu iTunes atskaņoto mūziku, piemēram, citus interneta radio.

    Reklāma


    Programma bezmaksas versijā spēj ierakstīt tikai 10 sekundes garus ierakstus un pilnā versija maksā 9.99 ASV dolārus. Ja nav vēlmes par šādu programmu maksāt tik daudz, tad līdzīgu rezultātu var panākt arī ar bezmaksas AirPlay Recorder for Android versiju. Šajā gadījumā mūzika tiks ierakstīta Android ierīcē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma