Web Analytics
More
    Reklāma

    LMT Okartes klientiem jauns pakalpojums – neierobežotas sarunas un SMS par 2 eiro nedēļā

    Jaunākie raksti

    Latvijas Mobilais Telefons (LMT) ievieš tirgū pilnīgi jaunu priekšapmaksas pakalpojumu. Sākot no šodienas, 17. februāra LMT Okartes klienti varēs būt pilnīgi pārliecināti par savām izmaksām nedēļā – tās nepārsniegs 2 eiro par zvaniem un īsziņām uz visiem tīkliem Latvijā.

    Lietotājs maksās tikai par norunāto: tiks uzskaitītas minūtes un SMS pēc izvēlētā klientu tarifa, bet, sasniedzot 2 eiro robežu, sarunas un SMS vairs netiks tarificētas – līdz nedēļas beigām tās būs bez maksas. Par citu LMT Okartes pakalpojumu izmantošanu, starptautiskajiem zvaniem no Latvijas uz ārvalstīm, paaugstinātas maksas pakalpojumiem un internetu ir jāmaksā papildus. Atrodoties ārzemēs, par telekomunikāciju pakalpojumiem ir jāmaksā pilnā apmērā. Uzskaites periods ir nedēļa – no pirmdienas līdz svētdienai. LMT Okartes jauno standartu var aktivizēt jebkurā no LMT klientu centriem vai LMT mājas lapā, reģistrējoties ar sociālo tīklu draugiem.lv vai facebook.com pasēm. Aktivizējot LMT Okartes standartu, būs jānorāda vārds, uzvārds, dzimums un dzimšanas dati. Pakalpojumam nav ne pieslēgšanas, ne abonēšanas maksas.

    „Šāda attīstība ir vēl viens solis klientu pieredzes uzlabošanai saistībā ar LMT pakalpojumiem. Jaunais LMT Okartes standarts ļaus priekšapmaksa lietotājiem kontrolēt savus izdevumus un tas padarīs ērtāku un paredzamāku klientu ikdienu. Ieviestais standarts priekšapmaksa kartes lietotājiem ir kā drošības spilvens – finanses vairs neietekmēs saziņu un neierobežos komunikāciju,” atzina LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis.

    Salīdzinājumam Bite priekšapmaksas klientiem piedāvā Bite 1 (2.13 eiro par neierobežotiem zvaniem un SMS Bites tīklā uz 30 dienām) un Bite 2 (4.27 eiro par neierobežotiem zvaniem un SMS Bites, LMT, Tele2 un Lattelecom tīklos uz 30 dienām) tarifu plānus. Savukārt Zelta Zivtiņa šobrīd piedāvā trīs tarifus: ZZ VISI (3.99 eiro par neierobežotiem zvaniem un SMS Tele2, LMT, Amigo, Bite un Lattelecom tīklos uz 30 dienām), ZZ DRAUGI (2.49 eiro par neierobežotiem zvaniem un SMS ar citiem Zelta Zivtiņas klientiem uz 30 dienām) un ZZ KOMBO (3.99 eiro par 300 minūtēm, 100 SMS un 100 MB datiem Tele2, Zelta Zivtiņas, LMT, Amigo, Bite un Lattelecom tīklos uz 30 dienām). Amigo zemcenu tarifi maksā sākot ar 1.82 eiro mēnesī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    assa
    04.04.2014 17:47

    Pārgāju no pēcmaksas uz šo
    ir lētāk, bet riebjas tāčakarēšanās ar priekšapmaksām, sms pieslēgumiem, nedēļām etc šitu. Galvenais, kas nepatīk, ka vispār nav redzams cik norunā – tik nauda pazūd, bet par ko nav nekādu atskaišu:(

    Reklāma