Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzlauzta kopā finansēšanas vietne Kickstarter

    Jaunākie raksti

    Sestdien kopā finansēšanas vietne Kickstarter izplatīja paziņojumu, ka pret to ir vērsts uzbrukums un ļaunprāši piekļuvuši servisa lietotāju kontiem, paroļu, e-pasta un telefona numuru datiem. Kickstarter neuzglabā pilnus maksājumu karšu datus un uzbrucēji tos nav skāruši. Likumsargiem par uzbrukumu Kickstarter paziņoja jau trešdien un publiski informācija izplatīta tikai tad, kad tika aizvērts drošības caurums un uzlabota servisa aizsardzība.

    Kickstarter vadītājs Jensijs Striklers (Yancey Strickler) servisa lietotājiem izsūtītajā e-pasta ziņojumā raksta, ka pašas lietotāju paroles netika atklātas, taču viņš norāda, ka ļaunprāši vienkāršākās var izskaitļot. Tāpēc visi servisi lietotāji aicināti nomainīt savas paroles uz jaunām un drošākām. Pie reizes ir vērts atgādināt, ka vienu un to pašu paroli nevajadzētu izmantot vairākos servisos.

    Reklāma

    Pagājušajā gadā šajā servisā 3 miljoni cilvēku no 214 valstīm kopā savāca finansējumu 480 miljonu ASV dolāru apmērā. Par citiem pagājušā gada statistikas datiem un sasniegumiem lasi šajā lapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma