Web Analytics
More
    Reklāma

    Populārā prāta spēle “The Room 2” pieejama arī uz Android ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Lai arī Android ir populārākā mobilā platforma pasaulē, tomēr joprojām ir aplikācijas un spēles, kas no sākuma tiek izlaistas tikai iOS versijās. Maza daļa no tām tā arī nekad netiek līdz Android versijām, taču vairums tomēr agrāk vai vēlāk tiek sagatavotas un priecē cilvēku tūkstošus. Arī šoreiz vēlos pavēstīt par kādu lielisku prāta spēli, kas tagad pieejama arī uz jaudīgām Android ierīcēm.

    Runa ir par vizuāli gaumīgo un prātu mežģošo “The Room 2”, kas līdz šim ir bijusi pieejama tikai uz iOS. Galvenais uzdevums šajā spēlē ir atminēt/uzlauzt dažādas sarežģītības slēdzenes. Interesants ir arī pats spēles process, jo lietotājs minamo objektu var grozīt un apskatīt no visām pusēm. Starp citu, “The Room” pirmā daļa 2012. gadā tika atzīta par Apple iPad gada spēli.

    Reklāma

    Spēles autors Fireproof Games norāda, ka spēles darbināšanai ir nepieciešama jaudīga ierīce ar pietiekamu operatīvās atmiņas apjomu, taču diemžēl konkrētus rādītājus nenosauc. Ja spēli izdosies palaist, tad tai būtu jādarbojas kā nākas. Spēli var iegūt Google Play aplikāciju veikalā un tā maksā 2.02 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    14.02.2014 13:27

    Super! Beidzot! Pirmā daļa ļoti patika.

    17.02.2014 09:36

    Žēl. Nav paredzēta uz Android 4.0.4 …

    Reklāma